Na filmie widać jedynie leżące ciała i dużo krwi na peronie
Na filmie widać jedynie leżące ciała i dużo krwi na peronie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2018-07-10, 20:00 ]
mopo.de/hamburg/kritik-an-polizei-razzia-wie-rechte-den-messer-mord-vo...
Niemka wzięła sobie nigeryjskiego księcia, dała spłodzić dzieciaka, przekonwertowała się dla niego na islam i odeszła łamiąc zakazy Allaha. Potraktował ją zgodnie z szariatem, który sama sobie dała narzucić. Chciała żyć wg tych reguł? No to pożyła... Nie jestem przekonany czy facet powinien w tej sytuacji beknąć. Wszak kobieta zrównała się w jego oczach z kozą przyjmując Allaha do serduszka...
Nie ma opcji żeby tak było. Baba to jeszcze chuj, ale własnego dziecka by nie zabił, bo w ich kulturze dziecko to wyraz błogosławieństwa od Boga, a nie jak u nas jeb o próg, albo do beczek z kapustą. Przebieg zdarzeń wskazuje, że baba mu przyprawiła rogi a dziecko okazało się nie jego.
Nie ma opcji żeby tak było. Baba to jeszcze chuj, ale własnego dziecka by nie zabił, bo w ich kulturze dziecko to wyraz błogosławieństwa od Boga, a nie jak u nas jeb o próg, albo do beczek z kapustą. Przebieg zdarzeń wskazuje, że baba mu przyprawiła rogi a dziecko okazało się nie jego.
Az sie posmarkalem ze smiechu
Wszak kobieta zrównała się w jego oczach z kozą przyjmując Allaha do serduszka...
Myślisz, że kozie obciąłby głowę?
Co za bezwzgledna logika, w/g tej logiki wsród katolików nie powinno byc jeb o próg czy kiszenia w beczce. Co ta lewacka poprawność polityczna zrobiła z mysleniem wsród ludzi. Zaraz jeszcze nam powiesz ze islam to religia pokoju tylko tak nietypowo nawracaja wiernych.
Jak wspomina nasz niemiecki korespondent coraz częstsze akty przemocy na imigrantów są najprawdopodobniej spowodowane wybuchającymi ogniskami polskiego nacjonalizmu. Polski rząd wysłał przeprosiny poszkodowanemu w całym zajściu imigrantowi który obecnie znajduje się pod opieką psychologa.
Dotarła do nas informacja że w wyniku niekompetencji białego personelu dziewczynce nie udało się przyszyć głowy na swoje miejsce dlatego niestety, zmarła. Minister zdrowia obwinia nietolerancyjnego ordynatora szpitala który jeszcze w tym roku nie chciał przyjąć zespołu Nigeryjskich chirurgów.
Pogoda....
Niemka wzięła sobie nigeryjskiego księcia, dała spłodzić dzieciaka, przekonwertowała się dla niego na islam i odeszła łamiąc zakazy Allaha. Potraktował ją zgodnie z szariatem, który sama sobie dała narzucić. Chciała żyć wg tych reguł? No to pożyła... Nie jestem przekonany czy facet powinien w tej sytuacji beknąć. Wszak kobieta zrównała się w jego oczach z kozą przyjmując Allaha do serduszka...
Oczywiście że powinien. Za bycie jebanym ciapakiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów