wszystko pięknie ale szczerze dziwię się że jeszcze nie wybuchła gównoburza o zasadność dostępu do broni... co jest z wami?
W Stanach jest już tyle broni i taka tradycja z tym związana , że i tak można sobie zakazywać. Obejrzyj dokument o dostępie do broni amerykanów na Planete + To Ci trochę rozjaśni sytuację. Żaden kolejny prezydent i jego otoczenie nic nie może z tym dostępem do broni tam zrobić
Skoro jego manifest miał 180 stron to powinien zabijać tylko negroidow I więcej niż 10ciu.
Gosc zjebał po całości, a mogło być tak pięknie.
hej cymbały! co tam z pandemią bo nie jestem na bieżąco? Maseczki trzeba nosić? Poliniaki wyszczepione w 40% plus 3 miliony ukrów prawie wcale nie zaszczepionych to pewnie wirus szaleje aż miło? W styczniu wg horbana miało być milion poliniaków w szpitalach. Media i politycy zrobili was w ch... z pandemią a teraz robią z "wojną" na Ukrainie a wy nadal myślicie że ten ból dupy to tylko hemoroidy a nie ostry anal? W Mariupolu można bez problemu przez Trivago wynająć pokój w hotelu a filmiki z Kijowa pokazują uśmiechniętych małolatów pijących piwko pod pomnikiem Bandery. I to jest wojna?????? Słuchajcie dalej telewizji i wierzcie politykom a skończycie w okopach pajace
masz jakies materialy na poparcie tych tez zwiazanych z ukraina? nie to, zebym ich bronil, ale jestem ciekawey, czy hest to prawda, czy tylko puste szczekanie.
Nawiazując do innego tematu ma ktoś filmik jak chłop rozjebal muzułmanów w tym meczecie ?
Jest na necie...
wszystko pięknie ale szczerze dziwię się że jeszcze nie wybuchła gównoburza o zasadność dostępu do broni... co jest z wami?
97% cipeczek z tego portalu bron tylko na filmach widziało. Wiadomy jest lęk a co dopiero wypowiedz o posiadaniu. Bo to broooooń i jest takaaaa niebezpieeeeczna.
Ten stary przy samochodzie nie dostał kuli a się „przewrócił” z wrażenia chyba
dostal, jedna z kul nie trafila kobiete i chlop wylapal, widac jak scina go z nog
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów