18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
TheRaqur 2020-10-27, 9:46
Ciekawi mnie dlaczego gościu to nagrywał.
Zgłoś
mesjans 2020-10-27, 18:42 1
Rodzice kupili martwego na obiad i młodej wkręcili że kupili jej do zabawy ale po drodze zemdlał
Zgłoś
razgan12 2020-10-27, 21:40
To jest przeczesanie zwłok!!! Czy tam kurwa bezczeszczenie
Zgłoś
AdamBrown 2020-10-27, 23:38 1
Szkoda mi tej dziewczynki, to był jej kochany piesio, i chciała go ratować, a dorośli se beke kręcą, i jeszcze filmuja.
I zamiast dziecku wytłumaczyć jak funkcjonuje świat, to budują jej traumę.

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
cuurniprime 2020-10-28, 0:33 1
8765tj napisał/a:

Na przyszłość w formie ciekawostki. Wpierw udrażniamy drogi oddechowe. Psa i kota pompujemy leżącego na prawym boku 100-120/min. Serce lokalizujemy odciągając łokieć maksymalnie do tyłu. Przy małych do 5 kg ucisk całej dłoni jednocześnie stymuluje serce i płuca, przy większych ciśniemy bądź punktowo kciukami, bądź jak u małpy. Bez sprzętu do intubacji zamykamy pysk i wentylujemy przez nos. Teoretycznie igła wbita między nozdrza robi "spięcie" i mocno stymuluje ośrodek oddechowy chociaż to raczej sztuczka do reanimacji ze sprzętem. Przy migotaniu bez defibrylatora kilka uderzeń przedsercowych może zresetować rozrusznik do normalnej pracy. Chociaż kurduple szybko się odmóżdżają, wilczura łatwiej przywrócić. Jak ktoś ma gryzonia czy innego zajęczaka nie ma co próbować bo mózg pada po kilkunastu sekundach a i tempo 300 uciśnięć na minutę jest niewykonalne.

I za poszerzenie mojej wiedzy masz piwo kolego. Do głowy by mi nie przyszło resuscytować zwierzę
Zgłoś
qmaverickq 2020-10-29, 17:53
No i obiad gotowy
Zgłoś
sznycel_pl 2020-11-02, 6:02
Rodzice do odstrzału
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów