📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Heliar napisał/a:
Biała laska smaruje się gównem (chyba końskim) przed czarnuchami. Zastanawia mnie, gdzie jest dno lewackiego spierdolenia w USA.
Może to nie lewaczka tylko miała objawienie jak św. Faustyna? Obraz najjaśniejszej powiedział jej że tylko w ten sposób zmyje grzechy niewierzących i uchroni ich przed potępieniem?
Mi kiedyś na mazurach miejscowy kolega (tubylec) przyniósł końskie gówno w wiaderku i 1kg ryżu ugotowanego. Powiedział, wymieszaj, zagnieć i wrzuć do wody. Wymieszałem, zagniotłem kule i wrzucilem do wody. Płocie nawet ładne brały.
Koprofilie się leczy. Tzn powinno i chyba można a i owszem należy.
Rozumiem że przed białymi tak by zrobiła ( bo kasa albo inne profity) ale przed NIGEREM
Heliar napisał/a:
Biała laska smaruje się gównem (chyba końskim) przed czarnuchami. Zastanawia mnie, gdzie jest dno lewackiego spierdolenia w USA.
Przecież to konfederatka zajebana, ruska małpa
kieleckiscyzoryk napisał/a:
znowu mityczne lewactwo w głowach prawicowców
jak to jest ze na sadolu codziennie jest minimum jeden filmik z osobami po których mozna stwierdzić ze są lewakami bo są totalnie chorzy psychicznie, a z prawakami była jedna akcja w przeciągu 20 lat z brejwikiem, i nawet Korwin mowił zeby mu przyjebać kare śmierci to lewaki dali mu więzienie z playstation xD lewactwo to choroba psychiczna czym szybciej to stwierdza tym lepiej.
jjzz26 napisał/a:
To dno jest w Polsce. Po prostu nie przyszła jeszcze kolej na p0lki.
pierwsza będzie twoja matka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów