📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On mi do bólu przypomina "Dem3000". Ten sam, super wkurzający styl mówienia.
Ja wam zrecenzuję tą lekturę. Werter przez całą książkę nie potrafił zagadać do laski i w końcu się zabił, uznawszy że świat go nienawidzi. A teraz wszyscy go żałować, jak program nauczania nakazuje!
nie dość że ma ryj jak kartofel (który ma też w mordzie patrząc na wymowę) to kurwa jemu poza workiem po nawozie chyba żadne ubrania nie pasują :/
Słyszę że im większa popularność tym bardziej się mieciowi pogarsza diastemia.
Pytanie retoryczne - kto ogląda takich przychlastów, hipsterów, mówiących nieskładnie, sepleniących, wyglądających jakby za chwilę mieil umrzeć, pierdolących jak potrzaskani, naprawdę nie macie nic innego do roboty tylko oglądanie jak facet się krząta po pokoju bez celu? Co on ma takiego do przekazania, że ma ileś tam wyświetleń? Pierwszy raz jego mordę widzę na oczy a już mam ochotę mu przefastrygować kiepałę, taką agresję we mnie wzbudza jego ryj...
@Pallar_Anders_Visa
idź do apteki po nową maść, bo najwyraźniej Cię dupa boli.
idź do apteki po nową maść, bo najwyraźniej Cię dupa boli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów