📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zaraz się pewnie jakiś As Wywiadu Gimbazy znajdzie który wykona copypaste wszelkich możliwych materiałów tego gościa.
Piwko dla niego
A ja zapraszam do jego najlepszej recenzji :
sadistic.pl/zloty-srodek-recenzja-vt136555.htm
A ja zapraszam do jego najlepszej recenzji :
sadistic.pl/zloty-srodek-recenzja-vt136555.htm
Może przerzućcie tu cały kanał Miecia od razu. Już się dwa filmy pojawiły i tak kilka osób się znajdzie co będzie "kapać" po filmie dla piw.
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Sadol uczy, bawi...
Czekam na hejty
Skoro jest taki dobry, to czemu nie jest reżyserem? Czemu sam nie zrobi lepszego filmu? Każdy potrafi w necie się wymądrzać, jakby to był znawcą od wszystkiego.
Czekam na hejty
Żadnych hejtów tu nie chcemy, potencjalne trolle > wypierdalać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów