Dla wszystkich, którzy nie przepadają za Stankiem warto powiedzieć, że nie wkurwia on tak mocno jak się można było spodziewać.
Dla wszystkich, którzy nie przepadają za Stankiem warto powiedzieć, że nie wkurwia on tak mocno jak się można było spodziewać.
Żenujące, niestety.
Lubiłem jego recenzje bo zawierały sporą dawkę humoru i bardzo niewielką, wręcz śladową, pajacowania. Gość inteligentnie obśmiewał największe crapy polskiej kinematografii nie przestając przy tym być w swoich recenzjach rzeczowy.
W tej "recenzji" humoru jest jak na lekarstwo a pajacowania - w chuj i jeszcze więcej.
Sorry, ale kim jest ten błazen w okularkach? Młodszy brat Miśka Koterskiego czy inny zniewieściały kretyn? Może i za ostro jadę po gościu, ale no kurwa bez przesady... To ma być recenzja filmu, a nie marne dialogi w wykonaniu dwóch pozbawionych aktorskiego talentu gości. Mietka jeszcze zdzierżę bo nie moduluje głosu w tak wkurwiający sposób.
Nie dość, że jest to nieudolna zrzynka z Nostalgia Critica i Angry Joe to dodatkowo żenująca i nieśmieszna.
PS
Masochisto Mieczysławie - nie idź tą drogą.
Recenzje rób sam i staraj się być bardziej poważny. Pajacyków na polskiej scenie vlogowej i tak jest kurewsko dużo. Wybiłeś się tym że trzymałeś poziom i go teraz nie zaniżaj.
Nie obchodzi mnie twoje zdanie bananie
A mnie chuj obchodzi co to ciebie obchodzi lub nie.
Po to jest to pierdzielone forum pod wstawkami żeby każdy mógł wyrazić swoją opinię. Dla mnie recenzja jest chujowa i dałem temu wyraz w poście.
Jeśli nie jesteś Mietkiem lub tym fajfusem w okularach to po chuj się wcinasz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów