📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dałoby radę w te trzy minuty, ale murzynka wszystko zepsuła
wiedźma napisał/a:
zaraz wypowiedzą się eksperci od masażu piersi
Jestem ekspertem. Działam w branży od 45 lat. Przedstawiony masażysta popełnia karygodne błędy i ma niewiarygodnie złe nawyki na obszarze dłoniowo-nadgarstowym. Powinni go tego oduczyć już w Wyższej Szkole Masarstwa. Poza tym w 1:57 widać totalny brak wprawy - palce powinny znajdować się 2cm od sutków prostopadle do mostka. Żałosne, naprawdę żałosne.
Załączam schemat:
chodzi tu kurwa o cos czy naprawde koles masuje jej cycki przez 4 minuty ku ucieszy przyglupow z sadistika? swoja droga na harda to, jej zeby to za duzy hardkor
Uwaga spoiler:
Masaż cycków nie występuje.
Masuje z lewej, z prawej, pod cyckiem ale samego cycka ledwo dotyka.
Masaż cycków nie występuje.
Masuje z lewej, z prawej, pod cyckiem ale samego cycka ledwo dotyka.
Pewnie jej stanął.
ale ma gładką skórę piwko
heh ładna nawet :p
ale zęby jak perła... co drugi to przerwa
sadistic.pl/pokaz-swoja-dupe-zbiorczy-vt327510,90.htm3804641
Kto nie piwkuje ten gej :V
ale zęby jak perła... co drugi to przerwa
@kulwon przez f
wszystko spoko, tylko, że to nie facet masuje, a babka ;P
wszystko spoko, tylko, że to nie facet masuje, a babka ;P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów