chujowatość polek nie zna granic polaczki wola juz lalki ruchać niż te "najpiękniejszekobiety" męczennice mearyjne
W sumie to wolę polki- męczennice od żydówek, są tak brzydkie że patykiem bym ich nie tknął, no chyba że zapłaciły krocie za operacje ale i tak nie zdzierżę tych rybich gąb z zębami jak u piranii.
Zawsze stoi.Zapłacić stówkę za dymanie lalki? ręka mniej bierze ale mimo wszystko dobry biznes, popieram, dziwki będą miały konkurencje i stanieją a te chamskie żaden alfons nie zatrudni już nie mówiąc o tym jak będą musiały zmienić się normalne kobiety, teraz już nie tylko mężczyzna będzie musiał walczyć o kobietę ale kobieta o mężczyznę, nie wystarczy że będzie ładna, będzie musiała teraz być miła, przyjazna, dobra, już pal licho czy inteligentna ale obyta i też będzie musiała się starać a nie tylko wyglądać, często jest tak że kobieta jest nie tylko głupia i chamska ale i brzydka jednocześnie a i tak ma chłopa bo wynajdzie sobie prawiczka. Popieram biznes. No i nie będzie że boli głowa, szczypie cipa czy śmierdzi dupa, nie dasz? a mam iść na lalki?
No i jest, opinia eksperta. Czego więcej chcieć?
Jak kobieta przyjdzie w obsranych gaciach i w zarzyganej koszulce to jest dobrze ale mi nie wolno, tak?! A jak ser z cipy jej wyciągam bo się nie umyła dokładnie albo śmierdzi jej z ryja dwuletnim gównem to jest dobrze bo to mężczyzna ma się starać. Z takim podejściem każda będzie tobą pomiatać, kobieta też ma się starać.
Stary, gdzie ty na podryw chodzisz? Do monaru czy prosto z dworca bierzesz?