📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
__Tux__ napisał/a:
Dyskusja Flodzi i Halmana nie odstaje poziomem od materiału filmowego
wiesz co jest najlepsze, ja się od flodzii się odcinam, nie chcę z nią mieć nic wspólnego a zauważyłem że nas "żenią"
Flodzia napisał/a:
Największe osiągnięcie w życiu - 1.8M wirtualnych piwek.
Faktycznie masz się czym chwalić
ty za to zupełnie realnie zatrułaś ten portal pizdokiem oraz swoją drętwą osobą.
Halman napisał/a:
za to mam prawie milion osiemset tysięcy piw... to tak jakby każdy jeden warszawiak postawił mi piwo...
O ku*wa Halman wariacie, wspiąłeś się na szczyt swoich możliwości, gratulacje!
O czasami mi się śni, że zawinięty tylko w prześcieradło musze gdzieś iść albo jadę komunikacją miejską pełen obaw i wstydu.
Hot boobies
ghost5454 napisał/a:
Tęczowa już była?
Właśnie dawaj tęczową, a co się będziesz ograniczał. Pederasty też pewnie jakąś mają!
Angel napisał/a:
Wyciągnijta kije z dupy
Brakowało mi flodzi z tyłu w tym wyścigu.. ale jednak jest cała warszawa daje piwo
epicka walka odkąd tu siedzę
Angel napisał/a:
Wyciągnijta kije z dupy
Uahahahahaha
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów