📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na JoeMonsterze jakaś laska pisała, że ta babka to blogerka, a film wyjęty z kontekstu jej bloga nie ma sensu.
choć jedno się zgadza - babki to wydawać pieniądze potrafią koncertowo
choć jedno się zgadza - babki to wydawać pieniądze potrafią koncertowo
ah żebym to ja miał tyle "kwitu".
Mi to wygląda na zwykłą małżeńską gadkę. Takie pysiowanie(kto świeżo po ślubie ten wie jak się zaczyna razem dysponować kasą). Pewnie nagrała filmik dla chłopa byle coś zagadać, a hebel wrzucił do netu.
up
Ewentualnie telefon zgubiła i jakiś gimb-znalazca opublikował filmik.
Ewentualnie telefon zgubiła i jakiś gimb-znalazca opublikował filmik.
Czy ona przez przypadek nie mówi że on wie że jak ona pójdzie wypłacić z banku 50pln to wyda 100pln? W sensie że laska sama wie że przepierdoli więcej pieniędzy niż powinna?
Co to za pizda że się żonie tak maltretować da? ja nie jestem jakimś damskim bokserem ale jakby mną tak baba pomiatała to bym najpierw ją z liścia chlasnął na otrzeźwienie a potem zostawił. Nie, nie powiedziałaby o chlaśnięciu w pysk, żona donosi na męża tylko jeśli mąż jej nic naprawdę nie zrobił, jeśli jej zrobił to by jeszcze broniła.
Nie dziwie się i żal mi chłopa.
Gdybym ja taką miał też bym wziął te wie dychy, załapał pierwszy stop do Ukrainy i zaszył w jakieś melinie.
Gdybym ja taką miał też bym wziął te wie dychy, załapał pierwszy stop do Ukrainy i zaszył w jakieś melinie.
ukradł 20 a ona pójdzie wypłacić 50 i wyda 100
Wy jesteście kurwa tak ciemni, że ręce opadają. Przecież widać, że film nagrany dla picu.
Ale z was banda pelikanów. Żartuje sobie z mężem, ktoś jej zajebał filmik, ale nie, już koniecznie trzeba piłować ryja jak to byście nigdy sobie na coś takiego nie pozwolili, jak byście poszli w pizdu od takiej. Ja jebię. Zawodowe bicie piany/
Mam wątpliwość - tak nazywa się fanpage blogerki na fb, którą właśnie mieszacie z błotem. Tam znajdziecie jej adekwatną odpowiedź.
Mam wątpliwość - tak nazywa się fanpage blogerki na fb, którą właśnie mieszacie z błotem. Tam znajdziecie jej adekwatną odpowiedź.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów