Rozpierdala system
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Maszynka fajna, fakt, ale lepsza była to co przerabiała całe drzewa na wiórki <3 taką ludzi łapać to byłby czad
Ja ta głowica zbliża się do drzewa, to wygląda jak mątwa na nasłuchu z matrixa
gdybym był multimiliarderem wysłałbym coś takiego ciapatym+ kamerka HD, człowiek przetworzony przez coś takiego musi wyglądać ciekawie;)
Potem by mi się znudziło i wysłałbym w końcu większy ładunek atomowy.
Potem by mi się znudziło i wysłałbym w końcu większy ładunek atomowy.
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Takim sprzęcikiem za te parę lat mógłbym pracować. Całkiem przyjemna robota.
Tylko takie maszyny niszczą korę przez co wkurwiają niektórych odbiorców. Co nie zmienia faktu, że lepiej mieć od nich drewno niż wyciągane z lasu ciągnikiem i całe od piachu, który zajebiście szybko tempi piły. Zresztą drewno jest w chuj drogie i wkurwia to wszystkich, o.
^up, przecież w tartaku i tak będą musieli się tej kory pozbyć...
powoluku napisał/a:
Czaicie takim czymś ludzi łapać.
dokładnie ! Każdy sektor na stadionie powinien mieć takie urządzenie. W końcu atmosfera oczyściła by się z łysych kiboli ziejących z gęby tanim piwskiem.
Leatherface, to Ty?
Mój kolega pracuje na takim czymś, zwie się to Harvester - zajebista maszynka.
Ten jest świetny:
A czy ty wiesz, że harvester to tak po naszemu kombajn? I harvester to i do zboża, ziemniaków, buraków czy porzeczek może być. Także nie popisałeś się.
Maszynka zajebista, ale moim skromnym zdaniem odbiera robotę wielu osobom. A niestety mamy takie czasy, że praca potrzebna jak nic innego. Chętnie bym taką popracował.
W Uni pewnie niedługo takie elektryczne będą robić, żeby bardziej eko friendly było..
Marsun napisał/a:
Kiedyś drwal był kawałem chłopa, żadnego pierdolenia, a teraz wejdzie grubas do kabiny i może sobie ścinać, a jedyne co się napoci to tylko dla tego, że jest grubasem..
Chciałbyś wciąż żyć w średniowieczu, głupcze?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów