Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Głupia pizda. Bije małe dziecko po plecach i głowie. Bije się po dupie, żeby dzieciaka nie uszkodzić.
W ogóle nie ma prawa MALTRETOWAĆ dziecka. To nie było zwykłe bicie, ale maltretowanie.
ale ta kurwa nagrywa zamias iść i jej pierdolnonć ten tempy łeb!!
Dobrze ze nagrywa. To będzie dowód w sądzie.
Tylko pusty człowiek przemocą odpowiada na przemoc (nie licząc sytuacji skrajnych).
W tamtym kraju też są sądy.
To nie są staroświeckie metody wychowawcze to jest sadystyczne znęcanie się nad dzieckiem.
Dokładnie tak. Przecież wyraźnie widać że to sadystyczne znęcanie się. Starsze dziecko by na to nie pozwoliło nawet, ale takie młode jest bezbronne.
pizdowaci tatusiowie (płaczki) nie podoba się ? macie alergie na takie filmiki ? to wypierdalać i nie oglądać a nie pod każdym filmem swoje żale wylewacie
Dorośnij
@kabaszma
Ty to dla lajków robisz czy w to wierzysz? Bo nie ma żadnego racjonalnego argumentu żeby zachowywać się tak bezsensownie jak Ty?
@AbelardG Jakoś byś ambitniej żartował bo bieda powiem Ci
Dorośnij
Dorosnąć to powinieneś ty, bo chyba nie jesteś świadomy tego na jakiej stronie się znajdujesz.
Dorosnąć to powinieneś ty, bo chyba nie jesteś świadomy tego na jakiej stronie się znajdujesz.
O kurwa, ale z Ciebie sadol. Na sadisticu się podnieca że dzieci biją. Jest moc! To że strona jest sadystyczna nie znaczy że mam się cieszyć i akceptować każde zachowanie na filmikach. Jakby twoją matkę ktoś napierdał też byś się tak cieszył? Podaj adres mamusi, najebie jej, nagram i wjebie na sadistica żebyś miał się czym podniecać.
O kurwa, ale z Ciebie sadol. Na sadisticu się podnieca że dzieci biją. Jest moc! To że strona jest sadystyczna nie znaczy że mam się cieszyć i akceptować każde zachowanie na filmikach. Jakby twoją matkę ktoś napierdał też byś się tak cieszył? Podaj adres mamusi, najebie jej, nagram i wjebie na sadistica żebyś miał się czym podniecać.
ty pierdolony imbecylu wróć do szkoły, chociaż nie bo widać ze jesteś jebany tępakiem, który nie potrafi czytać komentarzy ze zrozumieniem. Chciałeś zabłysną taa.. coś ci nie wyszło, bo nigdzie się nie podniecałem ,że bija dzieci tempa pało , tym bardziej nikomu nie radziłem żeby się z tego cieszyć niedorozwoju .A adres mogę ci podać cwaniaczku , przyjedziesz ale po to żeby wyłapać buta na ryj mało tego , jeszcze go później wypucujesz ..
Ale Ty jesteś głupi. Matko..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów