Mała konkluzja podczas zakuwania matmy na maturkę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mogę się doczekać matury z matematyki. Nie wiem jak bardzo trzeba być ograniczonym umysłowo, aby nie napisać jej na te 30 procent. W ogóle pierdolenie, że "ja tego nie umiem, matma to nie dla mnie" jest żałosne i świadczy tylko o tym, że ta osoba nawet nie próbowała jej zrozumieć.
Ja muszę rozszerzenie napisać na >85%. Zrobiłem około 300 zadań maturalnych z rachunku prawdopodobieństwa i nadal często mnie on zaskakuje. Wolę fizyke...
No sorki ale akurat to co przedstawił na filmiku jest proste...POZDRAWIA 1 kl. LO
Skurwysyny usunęły z programu przebieg zmienności funkcji nierówności logarytmiczne i wykładnicze i męcz sie człowieku z głupotami teraz...Jakieś pojebane dowodzenie literki i duperszmity. Chuj nie matematyka.
To był zawsze mój ulubiony przedmiot. Zero kucia na pamięć. Logiczne myślenie. Żygałem historią, lekturami z polaka i tak dalej. A matura z matmy(podstawowa) jest tak prosta, że naprawde trzeba się postarać, żeby nie zdać.
jakie zakuwanie? Chyba, że do rozszerzonych bo do nich trzeba przysiąść żeby dobrze zdać, a obowiązkowa podstawa (nie tylko matma) jest tak prosta, że aż śmieszna. polski - wstrzelić się w klucz; matma - logika; angielski - no cóż, jak ktos jest ignorantem...
@szwagier9, dokładnie. to co na lekcjach + wieczór przed maturą przypomnieć sobie zastosowanie niektórych wzorów i bez spiny 80+.
@szwagier9, dokładnie. to co na lekcjach + wieczór przed maturą przypomnieć sobie zastosowanie niektórych wzorów i bez spiny 80+.
i tak z moich obserwacji wynika, że z roku na rok na studia przychodzą coraz więksi debile.. co się dzieje z tymi dziećmi, kto kurwa i kiedy popełnił błąd. w dupach się im przewraca.
Taaa, zobaczysz co będzie jak na studia pójdzie obecna podstawówka i gimbaza.
Załamiesz sie, gwarantuje .
Co do zadania które przeczytał nam ten gruby chujek, jako tegoroczny maturzysta stwierdzam iż jest ono kurewsko łatwe ..
Załamiesz sie, gwarantuje .
Co do zadania które przeczytał nam ten gruby chujek, jako tegoroczny maturzysta stwierdzam iż jest ono kurewsko łatwe ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów