Śliskie schody chwila nie uwagi i Nasza kochana grawitacja .. efekt szwy wewnętrzne i zewnętrzne … dajcie piwko wypije bo przeżyje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiste schody z ostrych i śliskich kafli. Zima lubi to.
baronturbina napisał/a:
Chłopak mi zakładał albo współosadzony.. Ale obrażenia kozackie!!!
Tulipan w szyje pare ladnych lat temu, teraz juz prawie niewidac, a pozatym musialbym sie ogolic zebys cokolwiek zobaczyl.
trycek napisał/a:
Tulipan w szyje pare ladnych lat temu, teraz juz prawie niewidac, a pozatym musialbym sie ogolic zebys cokolwiek zobaczyl.
Zdecydowanie lepiej teraz wyglada. Żytni na tonsury rwij
trycek napisał/a:
co to znaczy tulipan w szyję?
Wrazliwa_Zuzia napisał/a:
co to znaczy tulipan w szyję?
Kawałek potłuczonej butelki albo nieudany dzień kobiet i ostra łodyga go tak urządziła.
Sala jak za komuny. Zielono, łużko to ma z 60 lat, koszyki ze sklepu za pięć złotych, wtyczki od kabli ujebane na rudo, sprzęt prechistiryczny, no kurwa sto lat za murzynowem. Miałam operację w Niemcach. Tam to kurwa jest kosmos w porównaniu z Polską. To tak jakby się teleportował z zadymionej piwiarni 30 lat temu do dzisiejszej kulturalnej retauracji na najwyższym poziomie. Bez kitu.
No i drzwi do sali jak od kibla w dworcowym wychodku.
I wszystko z nierdzewki jak w rzeźni.
No i drzwi do sali jak od kibla w dworcowym wychodku.
I wszystko z nierdzewki jak w rzeźni.
też sie w poniedziałek wieczorem z mokrych schodów zjebałem. Po żebrach zjechałęm na dół. Dobrze, że nie złamałem podstawy czaszki, bo w środę bym nie mógł do roboty iść.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów