Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
licho_nie_spi
Człowieku ja pierdole, nie wiem co Ty bierzesz, ale to nieźle Ciebie w czerep jebie.
Kacapy nie chcą konfliktu? Ruskie nigdy nie wybaczą nam rozpadu bloku komunistycznego. A atak na Ukrainę co to było jak nie test jak Europa zareaguje na atak ruskich? Ostatnie manewry Wostok 2018 i gadki ruskich że sa do wojny gotowi? Otruwanie ludzi poza granicami kacapolandii? Ruskie się nigdy nie zmieną. Są gównem i chuj.
Jesteśmy śmieciem Europy? Bo rudy i jego złodziejska spółka pozwolili na to żeby Polską i Polakami pomiatano.
Opinię nadal podtrzymuje, jebnij się czymś ciężkim w łeb, bo pierdolisz bzdury.
Nie wiem jaki mam tam wiek wpisany, dawno to było. Nie pamiętam, a sprawdzać mi się nie chcę.
ojjoj... Nie wiem ile tam mam wpisane...
Nic nie wiesz....kołtunie....nic....kompletne zero....taki jest zasób Twojej wiedzy. Są gotowi do walki bo to poważny kraj z poważnym przywódcą, który nie pierdoli się w tańcu i nie mówi,że Polaków trzeba nienawidzieć/rozjebać bo w 1610r. zajeliśmy Moskwę i to na 2 lata, tylko wiesz co robią? jest to ich święto narodowe jełopie......tylko taki pojeb jak Ty uważa ,że uwolnienie Rusków z rąk skurwiałych upaińców to akt zbrodni. Lecz się na kutasa bo na głowę już za późno.
Gdybyś cokolwiek wiedział to nie pisałbyś o rudym...tylko zacząłbyś od bieruta...a na dudzie skończyłbyś… ale nie, judaduda to Twój bożek....jebnij sobie jego foto na suficie tam gdzie śpisz i napierdalaj se konia pod niego.
"... poważny kraj z poważnym przywódcą," wiesz co? Szkoda mojego czasu na Ciebie, bo Ty po prostu za głupi jesteś na dyskusję o historii i polityce. Wiem, że uważasz się za inteligenta, ale niestety jesteś debilem. A teraz Ci wyjaśnię dlaczego.
Poważny przywódca dba o swój kraj i naród. Putin, dba tylko o siebie i kumpli. Swój naród ma głęboko w dupie. Gdyby nie sfałszowane ostatnie wybory i posadzenie opozycji, to by teraz raczej tak nie rządził. Putin nie jest "poważnym przywódcą" tylko dyktatorem, a właściwie to mordercą. Mordercą, który nawet własny naród krwi utopi żeby władzy nie stracić.
Poza tym ruskie myślą że ich wódz rządzi światem. A to kundel bez zębów, który szczeka, ale nie może ugryźć. Bombki? Nie tylko on ma. Armia? Duża, sprzęt stary i chujowy. Wiem, wiem, na pokaz to mają super najnowszy.
Wiem że i tak tego nie zrozumiesz boś za głupi, ale ruskie "wyzwalanie" mają we krwi. "Wyzwalają" kogo się da od ok 1918 roku. I jeśli nadal tego tłuku nie rozumiesz to czytaj, nie ważne kto tam kurwa mieszka, ruskie, ukraincy czy mongołowie. Ten jebany morderca najechał na suwerenny kraj i chuj. Te tereny zostały przez ruskich oddane Ukrainie po rozpadzie ZSRR i koniec. To tereny Ukrainy. Jeśli nadal nie łapiesz głąbie to już kurwa nie wiem.
licho_nie_spi
"... poważny kraj z poważnym przywódcą," wiesz co? Szkoda mojego czasu na Ciebie, bo Ty po prostu za głupi jesteś na dyskusję o historii i polityce. Wiem, że uważasz się za inteligenta, ale niestety jesteś debilem. A teraz Ci wyjaśnię dlaczego.
Poważny przywódca dba o swój kraj i naród. Putin, dba tylko o siebie i kumpli. Swój naród ma głęboko w dupie. Gdyby nie sfałszowane ostatnie wybory i posadzenie opozycji, to by teraz raczej tak nie rządził. Putin nie jest "poważnym przywódcą" tylko dyktatorem, a właściwie to mordercą. Mordercą, który nawet własny naród krwi utopi żeby władzy nie stracić.
Poza tym ruskie myślą że ich wódz rządzi światem. A to kundel bez zębów, który szczeka, ale nie może ugryźć. Bombki? Nie tylko on ma. Armia? Duża, sprzęt stary i chujowy. Wiem, wiem, na pokaz to mają super najnowszy.
Wiem że i tak tego nie zrozumiesz boś za głupi, ale ruskie "wyzwalanie" mają we krwi. "Wyzwalają" kogo się da od ok 1918 roku. I jeśli nadal tego tłuku nie rozumiesz to czytaj, nie ważne kto tam kurwa mieszka, ruskie, ukraincy czy mongołowie. Ten jebany morderca najechał na suwerenny kraj i chuj. Te tereny zostały przez ruskich oddane Ukrainie po rozpadzie ZSRR i koniec. To tereny Ukrainy. Jeśli nadal nie łapiesz głąbie to już kurwa nie wiem.
No właśnie Ty tuku zasrany tvn-owskim gównem, pierdolisz jak niedojebany. Jakie sfałszowane wybory? bo kto tak Ci powiedział tvn? nie? Jesteś pierdolnięty....80% Rusków popiera Putina zjebie....zobacz jak teraz Moskwa wygląda niedojebany człowieku... w Donbasie było referendum przeprowadzone i większość tam mieszkających chciało odłączenia od Ukrainy śmierdzącej cwelami z Galizien SS... ale skąd taki pomiot jak Ty może to wiedzieć? przecież w tvn-ie o tym nie mówili.
Gdyby Polin był rządzony przez normalną Polską władzę to Lwów i Kalingrad dawno są na terenach RP. Ale taki śmieć jak Ty co może o tym wiedzieć....? w dupie był , gówno widział, nic nie przeczytał ale będzie się wymądrzał nieuk, smutny człowiek.
Do debili, którzy nie potrafią czytać za zrozumieniem. tj : licho_nie_spi, alexandrus, Daimler1916 i brauza.
brauza, wiemy, wiemy. Na Polskę napadli naziści i sowieci a nie niemcy i ruskie.
Kiedyś na takich jak wy lewackie mendy, strugało się pale. Szkoda że te czasy mineły, bo był by niezły materiał na sadola.
Niemcy to naród a sowieci to zlepek, ciulu. Nie można obarczać winą tylko Ruskich, bo termin "sowieci" jest szerszy. To tak, jakbyś napisał, że Łodzianie zajęli Zaolzie, żałosny debilu.
Jak wcześniej pisałem nie masz pojęcia o polityce a tym bardziej o historii. Sowieci to nie byli tylko Rosjanie. Wiec skończ pierdolic.
Najpierw piszesz:
I to lubię! Kacapka zdechła razem ze swym pomiotem. Trzeba się cieszyć bardziej niż zwykle, bo kacapka warta 5x więcej punktów niż zdechły kacap, bo kacapka może mnożyć liczebność tego ścierwa
A potem:
P.S.: Zauważ, że nie mam nic do Rosjan, nienawidzę tylko kacapów i ich zapijaczonych i tępych mord. Ten 1% kacapowa to Rosjanie, uczciwi, mądrzy, pomocni i zniewoleni we własnym kraju.
Zatem skąd wiesz, czy to była "kacapka" czy "rosjanka", że taki uradowany byłeś z tego wypadku? Już sam zacząłeś się gubić w tych debilizmach, które piszesz.
Nie liczy się na rodowość tylko człowiek. Jesteś debilem.
kuchar do kogo kierujesz to pytanie, bo nie bardzo wiadomo?
Przecież to jest jedna wielka ściema. Testy odbywają się w warunkach i prędkościach zupełnie nieprzystających do rzeczywistości. Najlepszym hitem jest to, że kolizję ze słupem bada się przy prędkości (uwaga!) 29 km/h. To nie żart! To jest prędkość odpowiednia do testowania bezpieczeństwa roweru, a nie samochodu, który takie prędkości to rozwija ale na osiedlowej uliczce usianej progami zwalniającymi!
No i sam fakt, że obecnie gwiazdki dostaje się za jakieś bzdurne systemy elektroniczne jak np. ostrzeganie o zmianie pasa ruchu a nie za same wyniki zderzeniowe jest ostatnim gwoździem do trumny NCAP.
pisałem prześmiewczo o tym białym cudzie techniki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów