18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Hannibal_PL 2013-01-14, 1:43 3
Z jednej strony jebana ma odwagę powiedzieć co i jak, walczy jak lwica o swoje ,,dziecko"(20-paroletnie ale pomińmy) i chyba musi jaja na wózku za sobą wozić, a z drugiej strony to prawda, stara pizdowata pudernica, która nic w życiu nie osiągnęła, mieszka w patologicznym domku gdzieś w wypizdowie, dzieciaków narobiła, teraz córkę wykorzystuje by swoje długi załatwić. Nosz kurwa. Skoro i tak siedzi na tym pierdolonym zasiłku to może powinna z dzieciakami lekcje odrabiać żeby ich wypierdolić do miasta później na studia, żeby mogły godnie żyć? A tak... bida kurwa z nyndzą panie. Bez perspektyw i pełna patola.

cycki! <3
Zgłoś
Szakul91 2013-01-14, 1:47
kurde aż się zaciekawiłem co się z nimi stało... O.o
Zgłoś
lukas.stix 2013-01-14, 1:48
Gdzie ciąg dalszy? co się stało z Moniką ?!
Zgłoś
Achtung88 2013-01-14, 2:03 1
koncentrat patologii, kurwa, pudernica i alfons. święta trójca w dupę jeża.
Zgłoś
kacu89 2013-01-14, 2:13 1
Di_ReDD ta stara pudernica przynajmniej nie dawała dupy.
A ty ParanoiA nie spinaj tak dupy i nie rzucaj bluzgami sprzed monitora bo wychodzisz na takiego samego wieśniaka jak przed chwilą sam opisałeś. Jak masz coś do powiedzenia to zrób to z kulturą.
"Kozak w necie pizda w świecie" przyklej se to koło monitora.
Zgłoś
Mgla 2013-01-14, 2:46
już wtedy kręcili "dlaczego ja" a wy na poważnie? .... spoko...
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2013-01-14, 3:14
No to znalazła się ta Monika czy nie? Czarek umył te talerze? Monika zarobiła coś? Tak wiele pytań, odpowiedzi brak.
Zgłoś
lupetit 2013-01-14, 3:42 1
iPoCoTaRejestracja napisał/a:

No to znalazła się ta Monika czy nie? Czarek umył te talerze? Monika zarobiła coś? Tak wiele pytań, odpowiedzi brak.

Wszystkie odcinki na YT...z tego co pamiętam talerze domyte.
Zgłoś
kalion83 2013-01-14, 7:39 2
"Angelika Wild - czyli Daria Dynkowska znana przede wszystkim z serialu dokumentalnego „Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym”
Zgłoś
jazda123 2013-01-14, 10:03 1
Brzydka jak noc listopadowa. Ona raczej kareiry nie zrobiła
Zgłoś
onza 2013-01-14, 10:34 1
ja w ogóle nie wiem co ci ludzie maja w głowie, jak by moja córka poszła do takiego gościa a on by mówił że zrobi kariere to w ciagu sekundy by dostał taki wpie.r.dol ode mnie i moich kolegów ze odechciało by mu sie wszelkich rozrywek!!! a corka tez by miała za swoje

WORK MONEY PARTY BITCHES
Zgłoś
doob888 2013-01-14, 10:40
Kiedyś siadłem i poszukałem tych dziewczyn (są ich nazwiska na necie, a one na nk czy fejsie) i całkiem nieźle i normalnie się poustawiały oczywiście nie wszystkie

Był też wywiad z tą laską Czarka w rozmowach w tłoku i później jakiś chyba program z nią, ogólnie
sama przyznała, że to było kurestwo i zjebało jej to psychę... cóż, bywa.
Pan Naturalny siedzi w pierdlu za handel żywym towarem, a ta jego czarująca ameba chyba teraz szuka boga w dupie czy coś takiego.

Jak ktoś lubi taką żenadę dokumentalną to zobaczcie sobie jeszcze:

czekając na sobotę
chłopaki do wzięcia
darling i love you
nie jesteśmy puszczalskie
Zgłoś
penetrator1127 2013-01-14, 10:56
Misia, kurwa, za dużo ważysz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha
Zgłoś
Gorgor 2013-01-14, 11:12
Monika Kamińska (Sypniewska) (NK) chyba się wybiła. W każdym bądź razie chłopa ma jak z żurnala.
Zgłoś
KaOeNDeI 2013-01-14, 11:26
kurwa wolałbym mieć syna... jak to mówią, "lepiej powiedzieć synowi przestań palić to gówno niż córce przestań się kurwić"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów