18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
🔥 Impreza firmowa - teraz popularne

"Rzekomi uchodźcy są koniem trojańskim u wrót Europy. (...) Wystarczy posłuchać co oni mówią, jakie stawiają sobie cele. Przyszli tu po naszą ziemię. A my kobiety powinniśmy szczególnie się bać. (...) Stosunek islamu do kobiet jest dla człowieka z cywilizacji łacińskiej nie do przyjęcia!"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M................w 2016-02-15, 17:52
Bzdury, pani Joasia twierdzi, że każdy PRAWDZIWY Polak czeka na muzułmanów z niecierpliwością, gdyż ci na pewno się z nami będą chcieli asymilować.

Ech ci żydzi...taki udręczony naród ale poczucie humoru to oni mają.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2016-02-15, 17:55
Loaloa, Ty lubisz jak się w Twoim kierunku "chuje" posyła czy to jakieś inne zboczenie?
Zgłoś
MojaAdrenalina 2016-02-15, 17:57 1
BOŻE, jak ja nienawidzę lewaków. Zniszczyli mi kontynent
Zgłoś
bombel076 2016-02-15, 18:00
fiattt nie on po prostu jest pierdolniętym chujem.
Zgłoś
StasSzyderca 2016-02-15, 18:02 1
kdwdj napisał/a:

Polecam film Agora. Dobrze jest tam pokazane jak kilkanaście wieków temu chrześcijanie w "pokojowy sposób" rozszerzali wpływy swojej religii.

Bo Agora jest tak samo filmem historycznym jak "Król Artur".
Idź być historykiem na kwejka
Zgłoś
Kozioł. 2016-02-15, 18:04
Trolem bez pracy albo gimbem nikomu innemu nie chcialoby sie pisac takich glupot i tyle czasu poswiecac na to olejcie go cieplym moczem niech umrze w samotnosci.

Do fiatt
Zgłoś
a................k 2016-02-15, 18:06 1
Krata browarów dla tej Pani. Po co w Europie "uchodźcy"? To bardzo proste. Jeśli wybuchnie tu wojna między Europejczykami a arabusami, znów gospodarka USA zacznie się napędzać. My tu będziemy mieli totalny rozpierdol, koncerny zbrojeniowe będą doposażać obie strony i interes się będzie kręcił. Rosja zapewne też będzie chciała uszczknąć coś z tortu europejskiego, więc - jak uczy historia - pójdą na Zachód i znów będzie podział na strefy wpływów. Stany uruchomią kolejny "Plan Marshalla" na odbudowę zniszczonych państw, a te znów będą siedzieć na kredycie.
Zgłoś
vonreinert 2016-02-15, 18:29 1
No tak, krata browarów, a w zasadzie 111 i film jak zwykle w śmietniku. No bo gdzież to taka polityczna treść na główną?! Toż to Sadistic by się rozleciał. A tak jasny przekaz od moderatora: "idźcie sobie robić Polskę gdzie indziej".
Zgłoś
L................a 2016-02-15, 20:43 3
Cytat:

A tak jasny przekaz od moderatora: "idźcie sobie robić Polskę gdzie indziej".

Ja to ujmę tak: idźcie z tym gównem na.wasze prawackie ksenofobiczne i rasistowskie portaliki. Niech sadol pozostanie sadolem, a nie zmienia się w kółko pryszczatych gimbonazioli.

Przychodzisz do mnie z siekierą, znaczy, że też nie jestem ci obojętny.
Zgłoś
vonreinert 2016-02-15, 22:35 1
Loaloa napisał/a:

Ja to ujmę tak: idźcie z tym gównem na.wasze prawackie ksenofobiczne i rasistowskie portaliki. Niech sadol pozostanie sadolem, a nie zmienia się w kółko pryszczatych gimbonazioli.

Nie trzeba być psychiatrą by dostrzec u ciebie silne zaburzenia osobowości połączone z zaniżonym poczuciem wartości i ogromnymi kompleksami. Nie interesuje mnie jednak ich przyczyna. Po prostu idź się gdzieś schlej, wydupcz geja, czy oddaj się innej lewackiej uciesze, a tu już daj spokój.
Zgłoś
Archeolog 2016-02-15, 23:42
Wypierdalać z tym prawaccy koniotrzepy na Frondę.
Zgłoś
TB303 2016-02-16, 0:19 1
@Loaloa
@Archeolog
Spokojnie dzieciaczki. Nie spinajcie się tak, bo jeszcze kupkę w pieluszki zrobicie
Zgłoś
vonreinert 2016-02-16, 2:40 1
Temat w śmieciach, a te ludzkie odpady nadal tu przyłażą i jątrzą. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że lewactwo to choroba psychiczna.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem