"Rzekomi uchodźcy są koniem trojańskim u wrót Europy. (...) Wystarczy posłuchać co oni mówią, jakie stawiają sobie cele. Przyszli tu po naszą ziemię. A my kobiety powinniśmy szczególnie się bać. (...) Stosunek islamu do kobiet jest dla człowieka z cywilizacji łacińskiej nie do przyjęcia!"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
"Rzekomi uchodźcy są koniem trojańskim u wrót Europy. (...) Wystarczy posłuchać co oni mówią, jakie stawiają sobie cele. Przyszli tu po naszą ziemię. A my kobiety powinniśmy szczególnie się bać. (...) Stosunek islamu do kobiet jest dla człowieka z cywilizacji łacińskiej nie do przyjęcia!"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bzdury, pani Joasia twierdzi, że każdy PRAWDZIWY Polak czeka na muzułmanów z niecierpliwością, gdyż ci na pewno się z nami będą chcieli asymilować.
Ech ci żydzi...taki udręczony naród ale poczucie humoru to oni mają.
Ech ci żydzi...taki udręczony naród ale poczucie humoru to oni mają.
Loaloa, Ty lubisz jak się w Twoim kierunku "chuje" posyła czy to jakieś inne zboczenie?
BOŻE, jak ja nienawidzę lewaków. Zniszczyli mi kontynent
kdwdj napisał/a:
Polecam film Agora. Dobrze jest tam pokazane jak kilkanaście wieków temu chrześcijanie w "pokojowy sposób" rozszerzali wpływy swojej religii.
Bo Agora jest tak samo filmem historycznym jak "Król Artur".
Idź być historykiem na kwejka
Trolem bez pracy albo gimbem nikomu innemu nie chcialoby sie pisac takich glupot i tyle czasu poswiecac na to olejcie go cieplym moczem niech umrze w samotnosci.
Do fiatt
Do fiatt
Krata browarów dla tej Pani. Po co w Europie "uchodźcy"? To bardzo proste. Jeśli wybuchnie tu wojna między Europejczykami a arabusami, znów gospodarka USA zacznie się napędzać. My tu będziemy mieli totalny rozpierdol, koncerny zbrojeniowe będą doposażać obie strony i interes się będzie kręcił. Rosja zapewne też będzie chciała uszczknąć coś z tortu europejskiego, więc - jak uczy historia - pójdą na Zachód i znów będzie podział na strefy wpływów. Stany uruchomią kolejny "Plan Marshalla" na odbudowę zniszczonych państw, a te znów będą siedzieć na kredycie.
No tak, krata browarów, a w zasadzie 111 i film jak zwykle w śmietniku. No bo gdzież to taka polityczna treść na główną?! Toż to Sadistic by się rozleciał. A tak jasny przekaz od moderatora: "idźcie sobie robić Polskę gdzie indziej".
Cytat:
A tak jasny przekaz od moderatora: "idźcie sobie robić Polskę gdzie indziej".
Ja to ujmę tak: idźcie z tym gównem na.wasze prawackie ksenofobiczne i rasistowskie portaliki. Niech sadol pozostanie sadolem, a nie zmienia się w kółko pryszczatych gimbonazioli.
Przychodzisz do mnie z siekierą, znaczy, że też nie jestem ci obojętny.
Loaloa napisał/a:
Ja to ujmę tak: idźcie z tym gównem na.wasze prawackie ksenofobiczne i rasistowskie portaliki. Niech sadol pozostanie sadolem, a nie zmienia się w kółko pryszczatych gimbonazioli.
Nie trzeba być psychiatrą by dostrzec u ciebie silne zaburzenia osobowości połączone z zaniżonym poczuciem wartości i ogromnymi kompleksami. Nie interesuje mnie jednak ich przyczyna. Po prostu idź się gdzieś schlej, wydupcz geja, czy oddaj się innej lewackiej uciesze, a tu już daj spokój.
@Loaloa
@Archeolog
Spokojnie dzieciaczki. Nie spinajcie się tak, bo jeszcze kupkę w pieluszki zrobicie
@Archeolog
Spokojnie dzieciaczki. Nie spinajcie się tak, bo jeszcze kupkę w pieluszki zrobicie
Temat w śmieciach, a te ludzkie odpady nadal tu przyłażą i jątrzą. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że lewactwo to choroba psychiczna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów