Przejebane ma z wiecznie naćpanym synkiem. Na samym końcu finałowa akcja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jednego darmozjada i pasożyt mniej.
Jakby ze stołka spadł to by większe siniaki miał. Na śnieg z 1,5 piętra? Debil.
Może teraz się uspokoi, chociaż szkoda że wpadł do śniegu, a nie na odśnieżony chodnik.
Matce wysoce współczuję, pozerowi chuj w dupę. Jak on się chciał zabić celując w miękkie?
Ronoaro napisał/a:
Rozumiem miłość matczyną i jej rozpacz. Ale jako osoba postronna zadam jedno pytanie:
Po co ratować takie ludzkie ścierwo?
no to chyba nie rozumiesz
57421095 napisał/a:
Ile on miał HP że zdechł jeszcze na śnieg spadł co najwyżej to Ręka potłuczona bo coś nie wieże że zdechł
Pan_Doktur napisał/a:
Na moje oku chuja mu się stało
To tylko złamany kark, pierdolnie dwie kreski krokodyla i będzie jak nówka.
ruski patoakcent słychać nawet w tym jebanym łaaaaaaa łaaaaaaaaa kacapa.
Swoją drogą, facet dorosły i całym ciężarem napiera będąc w 3/4 poza mieszkaniem przez minutę lub dwie szarpie się ze starą schorowaną matką.
Widać że hardy soldat
Swoją drogą, facet dorosły i całym ciężarem napiera będąc w 3/4 poza mieszkaniem przez minutę lub dwie szarpie się ze starą schorowaną matką.
Widać że hardy soldat
No i po chuj go ratuje ..... Jebany pasożyt synek poczuł się spidermenem ale śnieg zamortyzował upadek...niestety
Przejebane . wspóczucia dla matki , trzymać w domu takiego wykolejeńca.
Toż to Spiderman był. Nawet wylądował jak pająk.
Kurwa co za znieczulica.
Jak by mi sie tak darla to bym ja wyjebal razem z synalkiem byle morde zmknela
Jak by mi sie tak darla to bym ja wyjebal razem z synalkiem byle morde zmknela
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów