📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Chuja a nie odwaga, ten sweter to działa jak spadochron
No skurw**** jak mnie zniesmaczyl tera no patrzec sie kurna nie mogłem
Takiego kopa w dupe mu zasadzić znienacka ';,,,,,,;'
Boję się przyszłości, zmęczony jestem walką...
"taki młody i tak mówi. HA!"
Pokaż mi tylko o co mam walczyć. Daj jakiś cel. Proszę.
el_kadafi napisał/a:
Trzeba być naprawdę zagubionym, ekstremalnie głupim zerem żeby dla poklasku ryzykować własnym życiem. Niech pierdolnie z dachu na główkę a ilość lajków rypnie się złotą czcionką na nagrobku. I życiowy cel osiągnięty. Po co to całe pierdolenie.
pies jebal jego zycie, gdyby sie zabil coz to jego wybor... ale jakby spadl i zabil kogos przy okazji ? albo komus rozjebal samochod?
Powinien dostać nagrodę od producenta, za zaufanie do sprzętu.
...byle szybko, bo nagroda Darwina w niedługim czasie, to pewniak!!!
...byle szybko, bo nagroda Darwina w niedługim czasie, to pewniak!!!
el_kadafi napisał/a:
Zagubionym to trzeba być, żeby wierzyć w prawdziwość tego filmu. Dobry montaż, to fakt. A jakość filmu też niczego sobie. A najlepsze, że tło jest w lepszej jakości niż sam bohater.Trzeba być naprawdę zagubionym, ekstremalnie głupim zerem żeby dla poklasku ryzykować własnym życiem. Niech pierdolnie z dachu na główkę a ilość lajków rypnie się złotą czcionką na nagrobku. I życiowy cel osiągnięty. Po co to całe pierdolenie.
Czekamy, aż kurwa postawisz przecinek i kropkę poligloto pierdolony.
Chyba chodziło Ci o polonistę ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów