📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@ up
oczywiście, że udają, od razu słychać
mieszają też tych udawaczy z realnymi debilami bo oczywiście tacy są, żeby uwiarygodnić wszystko, ale uważny ktoś od razu wypatrzy, że niektóre tony wypowiedzi i zachowania są sztuczne
nie wiadomo kto głupszy - debile czy udawacze
co za czasy, żeby na bazie tępoty budować swój byt - mowa o wypowiadających bo prowadzący umiejętnie to wykorzystuje, tak jak z każdej głupoty można doić bez dna
co do kolesia prowadzącego - nic mi nie zrobił, nie zgwałcił, nie pobił, ale jak widzę ten pysk.....
może ktoś z sadoli się wypowie czy zdarzyło mu się trafić na ich ekipę na mieście
oczywiście, że udają, od razu słychać
mieszają też tych udawaczy z realnymi debilami bo oczywiście tacy są, żeby uwiarygodnić wszystko, ale uważny ktoś od razu wypatrzy, że niektóre tony wypowiedzi i zachowania są sztuczne
nie wiadomo kto głupszy - debile czy udawacze
co za czasy, żeby na bazie tępoty budować swój byt - mowa o wypowiadających bo prowadzący umiejętnie to wykorzystuje, tak jak z każdej głupoty można doić bez dna
co do kolesia prowadzącego - nic mi nie zrobił, nie zgwałcił, nie pobił, ale jak widzę ten pysk.....
może ktoś z sadoli się wypowie czy zdarzyło mu się trafić na ich ekipę na mieście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów