Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
markop4321 2012-03-16, 13:35 2
Mam takie pytanie czy ten program jest na faktach czy to jakiś żart, aż mi się nie chce wierzyć że aż takie cepy po tej Polskiej ziemi chodzą
Zgłoś
Stornage 2012-03-16, 15:55
kurwa ten koles w czapeczce i bluzie w kratke rozpierdala system:D
Zgłoś
Frozen2 2012-03-16, 16:28
w trakcie gdy zapraszania do ogladniecia przez ta pania ani raz nie popatrzylem sie na jej twarz.
Zgłoś
Vexille 2012-03-16, 16:36
"Drogi Adminie!, wprowadź proszę opcje "wpierdol" opozycyjną do piwa, abyśmy mogli nagradzać nią takie chujowe filmik jak ten"
Zgłoś
Belochka 2012-03-16, 17:13
Hacerking napisał/a:

Cytując Cejrowskiego "Jak kurwa można uczyć się języka wroga"?

Taaaa, lepiej wszyscy nauczmy się hiszpańskiego i wyemigrujmy do Ekwadoru.

Rosyjski fajny język, a jeżeli już na siłę szukać logicznej odpowiedzi do Twojego cytatu to jest ona bardzo prosta - żeby rozumieć co ten wróg gada. Na polu walki to bardzo przydatna umiejętność.
Zgłoś
Legon 2012-03-16, 19:24
Aggress1ve napisał/a:

Oglądnięcia... Boże, widzisz i nie grzmisz?

'obejrzenia' tępa dzido...

nie dosc ze w filmiku wystepuje 2 gimbusow kurwa i jeden typowy tepy debil to jeszcze dojebales mi z tego gownianego wstepu kolejnego gimbusa ...
do autorow tego programu ja nie wiem jak mozna rozmawiac z kims go uzywa mozgu (a raczej nie on tylko jego cialo) tylko do podstawowych funkcji zyciowych .... i dac to jeszcze kurwa innym zeby to obejrzeli ... bede szczery jakbym mial bron to tak jak siedzialem bym sobie palnal w leb
a co do tych dwoch gimbusow co tam wystepuja i chca na sile byc super elo elo elo elo elo x999 do potegi 999 fajni (o ile to czytaja gdyz prawdziwy gimbus tak na prawde wie wszystko i nie przyjmuje do siebie nic tylko wyplywa z niego tak zwane gowno ktore niszczy ten swiat i ludzi ) mam do powiedzenia tyle ze niech zrobia cos pozytecznego i wezma sobie kupia sznur zrobia petle wybiora drzewo i sie powiesza , jak cos to moge nawet im pomoc
takze podsumowujac robcie wywiad z paronastoma osobami i wybierzcie te ktore mowia z sensem albo wydaje im sie tak i wtedy jest to zabawne a nie bierzecie jakis margines spoleczny i robicie program w ktorym wychodza wyzej opisane "gwiazdy"
Zgłoś
pato7 2012-03-16, 19:56
''cyrylica to ruskie takie''
Zgłoś
fejzez 2012-03-16, 22:57
"zimna wojna to właściwie jest ale nikt o tym nie mówi"
Zgłoś
R................r 2012-03-17, 12:53
Cytat:

To nie zmienia faktu, że mieli bardzo duży wkład w wyzwolenie Polski i Europy. Ich motywy i to co zrobili potem, to już inna sprawa. Na chuj się napinasz?

Gówno a nie wkład, podaj mi jeden kraj w Europie, którego nie zniewolili, po wygonieniu niemców. Wkład to oni mieli wcześniej w dojściu hitlera do władzy.
I nie napinam się, tylko udowadniam ,że pierdolisz farmazony, jak zwykle zresztą.
Zgłoś
geniuszę 2012-03-17, 14:03
ja pierdole... Ci ludzie mają ponad 20 lat... BOŻE, CZY TY TO WIDZISZ?!
Zgłoś
solteck 2012-03-17, 15:48
@Raynor

a dzięki komu teraz jest Polska na mapie? (która znikła 1939 roku)
na pewno nie dzięki dzieciakom którzy brali udział w powstaniu warszawskim
Zgłoś
j................s 2012-03-18, 13:48
skąd oni biorą takich żołnierzy ?? kuwa żal cerylica hahaahhahhaha
Zgłoś
L................r 2012-03-20, 1:01
Jak ja tego, kurwa, gówna, nie znoszę, brak mi słów. Pokażą 5/100 osób i cali weseli, bo się paru idiotów znalazło. A pewnie prowadzący nie jest od nich mądrzejszy. Na chuj tyle odcinków kręcą?

/Koniec frustrat zone
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem