Aggress1ve napisał/a:
Oglądnięcia... Boże, widzisz i nie grzmisz?
'obejrzenia' tępa dzido...
nie dosc ze w filmiku wystepuje 2 gimbusow kurwa i jeden typowy tepy debil to jeszcze dojebales mi z tego gownianego wstepu kolejnego gimbusa ...
do autorow tego programu ja nie wiem jak mozna rozmawiac z kims go uzywa mozgu (a raczej nie on tylko jego cialo) tylko do podstawowych funkcji zyciowych .... i dac to jeszcze kurwa innym zeby to obejrzeli ... bede szczery jakbym mial bron to tak jak siedzialem bym sobie palnal w leb
a co do tych dwoch gimbusow co tam wystepuja i chca na sile byc super elo elo elo elo elo x999 do potegi 999 fajni (o ile to czytaja gdyz prawdziwy gimbus tak na prawde wie wszystko i nie przyjmuje do siebie nic tylko wyplywa z niego tak zwane gowno ktore niszczy ten swiat i ludzi ) mam do powiedzenia tyle ze niech zrobia cos pozytecznego i wezma sobie kupia sznur zrobia petle wybiora drzewo i sie powiesza , jak cos to moge nawet im pomoc
takze podsumowujac robcie wywiad z paronastoma osobami i wybierzcie te ktore mowia z sensem albo wydaje im sie tak i wtedy jest to zabawne a nie bierzecie jakis margines spoleczny i robicie program w ktorym wychodza wyzej opisane "gwiazdy"