Mała wariacja na temat opowiadanka ze strony piekielni.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@mloodzian No to zapraszam na onet
dawno sie tak nie usmiałem
jak się ta gra nazywa co jest skrin zrobiony ?
@up Kurwa, jak można nie znać najbardziej samochodowo-sadystycznej gry wszechczasów??
Podpowiedź: Carmageddon 2 i zaraz brać się za nadrabianie takiej zaległości!
Podpowiedź: Carmageddon 2 i zaraz brać się za nadrabianie takiej zaległości!
Tak zwykle kończą sierściuchy na kursie kolizyjnym z samochodami.
Na bank zostało mu jeszcze kilka żyć.
Zabijanie dla frajdy.. gnoja należałoby wykastrować gorącymi obcęgami.
Uprzedzając: może i portal się nazywa sadistic, ale uczucia wyższe (do których należy współczucie) odróżniają nas w naszym mniemaniu od reszty zwierząt. Jeśli wg. kogoś kot przebiegający przez ulicę nie ma prawa żyć - taka osoba jest dla mnie zwykłą szmatą, a nie człowiekiem. Pozdrawiam.
Uprzedzając: może i portal się nazywa sadistic, ale uczucia wyższe (do których należy współczucie) odróżniają nas w naszym mniemaniu od reszty zwierząt. Jeśli wg. kogoś kot przebiegający przez ulicę nie ma prawa żyć - taka osoba jest dla mnie zwykłą szmatą, a nie człowiekiem. Pozdrawiam.
Liton napisał/a:
Co ty to kurwa jego mać pierdolisz?! Spakuj plecak i szykuj się do szkoły na poniedziałek bo to raczej miejsce dla starszych
@up
Jak ktoś Ci matkę przejedzie to też będziesz przyklaskiwał jak fan Maćka z klanu?
Jak ktoś Ci matkę przejedzie to też będziesz przyklaskiwał jak fan Maćka z klanu?
Jak was martwy kotek boli, to zmieńcie portal. Jak nie teraz to jutro co za różnica...
@necromantic
Nasi rodzice nie wbiegają pod koła, a jak tak, to się należy.
@necromantic
Nasi rodzice nie wbiegają pod koła, a jak tak, to się należy.
Liton napisał/a:
Skoro przebiega przez ulicę, nawet nie przekręcając swojego głupiego łba na lewo i prawo - niech ginie. Co kogo kurwa obchodzi jakiś bezmózgi zwierzak, którego pobratymcy w podobny sposób giną, a sam nie potrafi wyciągać choćby najprostszego wniosku. Zresztą, miały całe 2 miliony lat, by rozwinąć swój intelekt tak jak człowiek, nie wykorzystały tego, niech giną, wpierdalając się na pędzącego tira.
@up Miałeś 80 tyś lat na rozwój i przepierdoliłeś swoją szanse. Dawaj adres i czekaj na kulkę w głowie.
@ shin69 spodziewałem się ignorancji, ale takiej głupoty - nie. Nie będę ci tłumaczyć, że ewolucja wymaga czasu, bo nie rokujesz w moich oczach na kogoś kto to pojmie. Wiedz tylko, że pokazałeś dno mentalne - pewnie to dla ciebie komplement, ale trudno, muszę to powiedzieć.
Co do reszty - boli tylko, że część tu obecnych nie rozróżnia humoru od życia. Homo heidelbergensis grzebał bliskich wierząc w coś więcej niż życie tylko tu i teraz.. 600 tys lat później jak widać ewolucja w przypadku niektórych to tylko kartka papieru, którą można dupę podetrzeć. Śmieją się z filmików na mental zero, a sami nie lepsi. EOT z mojej strony.
Co do reszty - boli tylko, że część tu obecnych nie rozróżnia humoru od życia. Homo heidelbergensis grzebał bliskich wierząc w coś więcej niż życie tylko tu i teraz.. 600 tys lat później jak widać ewolucja w przypadku niektórych to tylko kartka papieru, którą można dupę podetrzeć. Śmieją się z filmików na mental zero, a sami nie lepsi. EOT z mojej strony.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów