Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podpowiedź: Carmageddon 2 i zaraz brać się za nadrabianie takiej zaległości!
Uprzedzając: może i portal się nazywa sadistic, ale uczucia wyższe (do których należy współczucie) odróżniają nas w naszym mniemaniu od reszty zwierząt. Jeśli wg. kogoś kot przebiegający przez ulicę nie ma prawa żyć - taka osoba jest dla mnie zwykłą szmatą, a nie człowiekiem. Pozdrawiam.
Zabijanie dla frajdy.. gnoja należałoby wykastrować gorącymi obcęgami.
Uprzedzając: może i portal się nazywa sadistic, ale uczucia wyższe (do których należy współczucie) odróżniają nas w naszym mniemaniu od reszty zwierząt. Jeśli wg. kogoś kot przebiegający przez ulicę nie ma prawa żyć - taka osoba jest dla mnie zwykłą szmatą, a nie człowiekiem. Pozdrawiam.
Co ty to kurwa jego mać pierdolisz?! Spakuj plecak i szykuj się do szkoły na poniedziałek bo to raczej miejsce dla starszych
Jak ktoś Ci matkę przejedzie to też będziesz przyklaskiwał jak fan Maćka z klanu?
@necromantic
Nasi rodzice nie wbiegają pod koła, a jak tak, to się należy.
Zabijanie dla frajdy.. gnoja należałoby wykastrować gorącymi obcęgami.
Skoro przebiega przez ulicę, nawet nie przekręcając swojego głupiego łba na lewo i prawo - niech ginie. Co kogo kurwa obchodzi jakiś bezmózgi zwierzak, którego pobratymcy w podobny sposób giną, a sam nie potrafi wyciągać choćby najprostszego wniosku. Zresztą, miały całe 2 miliony lat, by rozwinąć swój intelekt tak jak człowiek, nie wykorzystały tego, niech giną, wpierdalając się na pędzącego tira.
Co do reszty - boli tylko, że część tu obecnych nie rozróżnia humoru od życia. Homo heidelbergensis grzebał bliskich wierząc w coś więcej niż życie tylko tu i teraz.. 600 tys lat później jak widać ewolucja w przypadku niektórych to tylko kartka papieru, którą można dupę podetrzeć. Śmieją się z filmików na mental zero, a sami nie lepsi. EOT z mojej strony.
Co ty to kurwa jego mać pierdolisz?! Spakuj plecak i szykuj się do szkoły na poniedziałek bo to raczej miejsce dla starszych
Starszych młodszych co za kurwa różnica , ale nie pojebów .
Oby się kozak znalazł i wziął cię tak na koło , do bezbronnego zwierzęcia jesteś w stanie skoczyć , ale jakby doszło do bójki to pierwszy z płaczem byś spierdalał przed siebie .
Wkurwiają mnie takie kozaczki , pierdolone życiowe niedołęgi .
Masz pajacu agresje , to weź młotek do ręki i jebnij się porządnie po chuju .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów