Wirtualne bankomaty to bardzo atrakcyjny system, niestety ma pewne wady. Mariusz Max Kolonko mówi jak działają elektroniczne "pralnie brudnych pieniędzy".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za piwo zawsze maxa
I bardzo dobrze Ktoś się namęczył, żeby kogoś okraść, drugi dał się opierdolić... Dlaczego ma nie mieć wypranych pieniędzy? Przecież "uczciwie zarobił".
Banki nie zarabiają, więc złodziejstwo! Racja.
Wg. mnie to zwyczajna wolność, a nie pranie brudnych pieniędzy kurwa.
Wg. mnie to zwyczajna wolność, a nie pranie brudnych pieniędzy kurwa.
coś się Mariuszowi pojebało, to nie były kradzione numery, tylko nieautoryzowany dostęp do systemu bankowego i "doładowanie" kart prepaidowych z których owi zatrzymani wypłacali środki, nie okradając przy tym żadnego klienta banku
haras1991 napisał/a:
Takiś bystry ciulu ?? To wiedz że "Mówię jak jest" to teraz osobny kanał na YT. A do super stacji daje takie właśnie kawałki bez tego słynnego tekstu. Interesuj się a nie siedź na sadolu jak widły w gnoju.Tak szybko że aż upierdolił najważniejszą część "mówię jak jest"
Niesamowite, akurat czytałem o tym dzisiaj u samego źródła w polskim wydaniu. Jeszcze nie oglądałem, ale domyślam się żę chodzi o "pranie" wirtualnych pieniędzy, np. bitcoin. Za Maxa zawsze piwo bo jako jeden z niewielu w mediach uświadamia ludzi, a mainstreamowe media robią wręcz na odwrót (głupimi łatwiej się rządzi).
Jednak nie o to chodziło
Jednak nie o to chodziło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów