Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś ci się popierdoliło. To, że dostał strzałą w plecy i w nogę nie znaczy, że umarł. Będzie żył. Zostanie Lordem Dowódcą Nocnej Straży. Zdobędzie stanowisko dzięki intrydze Sama. Dziękuję dobranoc. Polecam książki
Koleś sobie zrobił dla żartu fałszywy spoiler, a ty kurwa zaczynasz na serio spoilerować...
Co by nie pierdnął ten Mix Kolonoo, to i tak pięćset moherów da mu piwo.
Cóż, może był dziennikarzyną systemu, ale dzięki temu zna wszystkie ich zagrywki i jest jak na razie najbardziej wiarygodnym źródłem, w każdym razie bardziej wiarygodnym niż tefałenowskie "wszystko jest w porządku, jesteśmy zieloną wyspą na tle Europy"
Zawsze mnie bawi jak tutejsi wielbiciele Maxa skrzetnie omijaja fakt, iz tenze niezalezny dziennikarz nigdy zlego slowa na zydkow lub izrael nie powie, nigdy ich z niczym nie powiaze, no po prostu tabu.
A wiecie dlaczego? Hehe, odpowiedz jest nieslychanie wrecz zabawna
Niech zgadnę: Jest praprapraprawnukiem Saula w prostej linii?
O, a może po prostu Żydy sobie siedzą na razie grzecznie w swoim państewku i wyżynają Palestyńczyków, nie szkodząc Polsce, bo po co im takie państewko? Nieee.... Co ja za pierdoły gadam...
Nie podoba mi się również jego żal. Niech mówi jak jest, a nie pieprzy bez celu o krzywdach których doznał w tych złych stacjach na których zbudował swoje portfolio.
Niech zgadnę: Jest praprapraprawnukiem Saula w prostej linii?
Aaa, pudlo, zgaduj dalej, albo poczytaj jakies bio Maxa
O, a może po prostu Żydy sobie siedzą na razie grzecznie w swoim państewku i wyżynają Palestyńczyków, nie szkodząc Polsce, bo po co im takie państewko? Nieee.... Co ja za pierdoły gadam...
No raczej, ale przynajmniej dostrzegasz to.
czas się przerzucić na tora ; p
A za zakupy placic w bitcoinach! Na pochybel skurwysynom!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów