Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś Max był spoko, ale od paru lat równo mu odpierdala.
ONI chcą żebyście tak myśleli, i jak widać bardzo dobrze im to idzie. Jesteście zaślepieni i sterowani, w pełni zmanipulowani. To wina reptalianów no i trochę tuska.
( %)
Kiedyś Max był spoko, ale od paru lat równo mu odpierdala.
pewnie przestał płacić rachunki za lekarza...
se w hameryce ta rewolucie róbcie...genetyczne zje...
Myślę sobie pojebało go do reszty. Oglądam do końca i takie przemyślenie. On x lat siedzi tam Polonia w USA w większości była w PL X lat temu oni żyją amerykańskim życiem. Inaczej myślą niektórzy mają kontakt z rodakami nawet część ich odwiedza duża większość nie przyjeżdża tu na wakacje a Polacy jadą tam na wakacje. To nas różni może dla nas wygląda to idiotyczne jak on mówi czy robi. Oglądając coś niebywałego w Polsce widzisz że się dzieje to w USA jest dla Ciebie to normalka. Ci na innym kontynencie czerpią wiedzę tylko z tv, internetu czy rodziny / znajomych. Jeden ogarnia lepiej internet drugi ma zjebanych informatorów. Czuja się Polakami i to cieszy ale mogą nie myśleć tak jak my tu mieszkający. Wiec dla nich moze to być całkiem normalna wypowiedź.
( %)
Co?
ONI chcą żebyście tak myśleli, i jak widać bardzo dobrze im to idzie. Jesteście zaślepieni i sterowani, w pełni zmanipulowani. To wina reptalianów no i trochę tuska.
Jacy oni? Te potwory co się pojawiają jak odstawiasz tabletki od doktora?
Maksiu wygląda że ma początki schizofrenii.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów