Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze by jednak było, aby podał jakie ma wpływy i na co je przeznacza,bo aktualnie jest jak w tvp, nikt nie wie ile na co poszło i prędzej czy później pojawią się spekulacje, że mimo dużych dochodów nadal nagywa syfiastą kamerą, syfiastym mikrofonem a "dotacje" na maxtv to tak naprawdę dotacje na nowe Porsche dla Kolonko, dlatego lepiej by było dla niego, aby jednak "rozliczył" się z widzami
widzę że moda na frajerstwo w stylu katolo-nazi jeszcze nie wyszłaO widzę teraz moda na ,,hejtowanie" Mariusza, ale prawda jest taka że tylko on porusza takie tematy i pokazuje druga stronę wydarzeń. Nikogo przecież nie zmusza do wpłacania pieniędzy na konto a ten co to robi musi brać także pod uwagę że również zasila jego kieszeń. A więc ogarnijcie zwieracze bo jak Mariusz przestanie mówić to znowu zaczniecie ufać tuskowi
widzę, że autor jednej rzeczy nie rouzmiem
ja (i pewnie większość osób) nie mówię, że to źle, że Kolonko zarabia na tym.
Dobrze by jednak było, aby podał jakie ma wpływy i na co je przeznacza,bo aktualnie jest jak w tvp, nikt nie wie ile na co poszło i prędzej czy później pojawią się spekulacje, że mimo dużych dochodów nadal nagywa syfiastą kamerą, syfiastym mikrofonem a "dotacje" na maxtv to tak naprawdę dotacje na nowe Porsche dla Kolonko, dlatego lepiej by było dla niego, aby jednak "rozliczył" się z widzami
Skoro dotacje są na niego i jego kanał, to właśnie oczekuję tego, by cała ta kasa poszła właśnie na jego nowe Porsche. Na Porsche, nowe mieszkanie, dziwki, koks i lasery. I najlepiej, żeby pokazał to wszystkim - "ej, całą kasę jaką zebrałem z MaxTV wydałem na siebie! Mogę pokazać nawet paragony!". Przynajmniej wiadomo, że kasa poszła na osobę na którą się płaciło - a nie jak u nas. Placisz masę podatków, abonamentów, akcyzy, zusy, vaty sraty a pieniądze dostają mordy, które najchętniej widziałbyś na szubienicy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów