kto w tym związku rządzi?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
standard w wielu polskich domach. oczywiscie moze nie tak drastycznie ale w polsce, w wielu domach to baba w zwiazku rzadzi, bo facet jest jebana pizda, bojaca sie podjac ryzyka, postawic na swoim.
takze jebane pizdy nie krytykowac bo itak wiekszosc z was to takie same cioty jak ten pingpong
takze jebane pizdy nie krytykowac bo itak wiekszosc z was to takie same cioty jak ten pingpong
A gdzie teraz sa Ci obroncy wartosci rodzinnych? Zgubili sie? A moze zglupieli juz do reszty i uwazaja, ze kobieta ma prawo lac faceta, ale nigdy na odwrot?
Ohhh miłość aż kipi
Andrev napisał/a:
pierwsze przykazanie internetu brzmi:
- nigdy ale to przenigdy nie próbuj zrozumieć Japończyków
marnotrawna napisał/a:
gdyby nie, że to Japonia, można by pomyśleć, że akcja rozgrywa się np w jednym z Wrocławskich domostw
To nie jest Japonia moi drodzy,
Wsłuchajcie się w mowę, wy w wiedzę ubodzy
Chłopak od żony dostaje lanie,
Lecz kurwa powiedzcie mi - kto się tak daje?
Prawdziwej żony w życiu mieć - nie miałem
W Celinie wcale się nie kochałem
Z takimi perspektywami małżeństwa nie widzę
A przez ten filmik męskości się wstydzę.
#
Mąż : Jesteś gruba
Żona : Nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>.
Mąż : Jesteś
Żona : Nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>.
Mąż : Grubaska
Żona : Nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>.
i dalej to sama gadka tylko z lenistwa tłumaczyć mi się nie chciało.
Mąż : Jesteś gruba
Żona : Nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>.
Mąż : Jesteś
Żona : Nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>.
Mąż : Grubaska
Żona : Nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>, nie<liść>.
i dalej to sama gadka tylko z lenistwa tłumaczyć mi się nie chciało.
Chuja się znacie. Pewnie typ trenuje jakieś azjatyckie sztuki walki, a jego trenerem jest ta baba i motywuje go przed walką.
w domu też komuna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów