Wcześnie zwolniony z więzienia, żeby mógł walczyć za Matuszkę Rassiję
Wcześnie zwolniony z więzienia, żeby mógł walczyć za Matuszkę Rassiję
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tłumaczenie by się przydało
no przydało by się, ja niestety nie go nie rozumiem za dobrze, chyba coś, że wpadł rano na niespodziewaną przepustkę i ktoś tam zastał, coś tam się darł, że go nie obchodzą jej problemy, reszty nie zrozumiałam
[ Dodano: 2024-10-05, 23:39 ]
...ani to nie jest jego żona ani on nie wyszedł na przepustkę z pierdla. Facetka, która zbiera łomot, przeprowadziła się ze swoim mężem (to nie facet który gada) z innego miasta bodajże i zaczęła wkutfiać sąsiadów zaczynając od wyzywania ich od najgorszych itp. Gość obijający babę owszem przyjechał, ale z wojenki gdzie szukał zaginionego bez wieści w czasie działań wojennych męża drugiej facetki, na którą obijacz wskazuje w 0:33. Widocznie obijana musiała obrażać m.inn tą drugą facetkę. Poza tym gościu mówi coś tam, że jak nadal obijana będzie fikać to zrobi jej się wypadnięcie z balkonu czy coś w tym stylu.
no faktycznie lepiej zrozumiałeś ode mnie
tutaj piszą, że to bojownik Wagnera pobił kobietę do nieprzytomność, kobita w śpiączce, dlaczego nie napisali
20 lat był w więzieniu a tam 17 letnia córka nie dziwię się ze facet się wkurwił
Jak ktoś oczekuje wierności przez więcej niż 6mc to chyba się zawsze zawiedzie. Co ja mówię 2tyg...
Najzabawniejsze jest to, że taki śmieć może na przepustce zrobić absolutnie wszystko. Może mordować, torturować, kraść, gwałcić, no bo co mu w najgorszym wypadku grozi? wysłanie na front?
No zupełnie jak twój stary
[ Dodano: 2024-10-06, 05:48 ]
Jak ktoś oczekuje wierności przez więcej niż 6mc to chyba się zawsze zawiedzie. Co ja mówię 2tyg...
No to masz zajebiste doświadczenia życiowe 😂
...ani to nie jest jego żona ani on nie wyszedł na przepustkę z pierdla. Facetka, która zbiera łomot, przeprowadziła się ze swoim mężem (to nie facet który gada) z innego miasta bodajże i zaczęła wkutfiać sąsiadów zaczynając od wyzywania ich od najgorszych itp. Gość obijający babę owszem przyjechał, ale z wojenki gdzie szukał zaginionego bez wieści w czasie działań wojennych męża drugiej facetki, na którą obijacz wskazuje w 0:33. Widocznie obijana musiała obrażać m.inn tą drugą facetkę. Poza tym gościu mówi coś tam, że jak nadal obijana będzie fikać to zrobi jej się wypadnięcie z balkonu czy coś w tym stylu.
tak czy inaczej pojebana akcja, ale to kacapia więc nie dziwi.
No niektórzy muszą być leczeni fizjologicznie, poprzez odczuwanie bólu i związane z tym negatywne skojarzenia (np. głupio pyskuję, to później będzie bolało).
Znaczna populacja czarnuchów była poddawana takim lub podobnym zabiegom, to i był spokój. Jakiś czas temu tego zaniechali i jest to co widać na Sadolku.
...ani to nie jest jego żona ani on nie wyszedł na przepustkę z pierdla...
chuj mnie to obchodzi, ale piwko że ci się chciało, dla społeczności.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów