Witam, z okazji zbliżającego się Święta Niepodległości postanowiłem nagrać własną wersję Mazurka Dąbrowskiego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piti1234555 napisał/a:
i tak profanacja i tak! co to za głupia moda, żeby robić covery hymnu... HYMNU! kurwa...
Nie pitol!
I tak lepsze niż:
Piti1234555 napisał/a:
tak kurwa...i co jeszcze? szanuj to co masz bo za chwile bedziesz spiewal hymn po arabsku... jesli pozwalamy na takie covery to co stoi na przeszkodzie zeby zmienic jezyk hymnu a zamiast Bóg, Honor, Ojczyzna wprowadzić Allah akbar? hmmm?
Szanuje jak najbardziej , a hymnu Polski po arabsku nie usłyszymy nawet za 1000 lat . Wystarczy tylko przypomnieć historie naszego kraju , próbował nas podbić szwed to dostał wpierdol i spierdalał wpław przez Bałtyk . Najazd muzułmanów w postaci tatarów też odparliśmy ratując przy tym europę . Niemiec sam nie dał rady to do pomocy skrzyknął ruskich z austryjakami . Dopiero wtedy padliśmy na kolana ale pomimo germanizacji i rusyfikacji byliśmy Polakami , za mówienie po Polsku była kara . Zawsze się podnosiliśmy i zawsze na tej ziemi będziemy u siebie w domu .
a dlaczego? bo nikt nawet nie pomyslal, żeby wykonac hymn po niemiecku czy rosyjsku... zawsze wykonywany byl w oryginale i z odpowiednia powaga co dawalo wielkiego kopa, motywacje i dlatego przetrwalismy... bo tozsamosc narodowa byla przeogromna... czasy sie zmienily, fakt, wtedy za takie wykonanie jak Górniakowej czy cover w innym stylu muzycznym bylaby kara minimum wykluczenia spolecznego, a teraz jeszcze sie takie osoby klepie po ramieniu...
no, ale czego się spodziewać kiedy Polacy mają prezydenta, który mówi po Polsku, ale piszę jakimś dysdialektem...
no, ale czego się spodziewać kiedy Polacy mają prezydenta, który mówi po Polsku, ale piszę jakimś dysdialektem...
Super wyszło , leci piwo! DLA HEJTERÓW: wolałbym słuchać tej wersji niż Edytki
Słucham rocka, metalu, wszelkich pochodnych, niby fajne wykonanie ale... PEWNYCH RZECZY SIĘ, KURWA, NIE DOTYKA.
Gupi metal nawet nie potrafi zagrać niczego w 3/4 tylko napierdala na 4. niektóre metalowe kawałki lubie ale nie takie bezmózgie napierdalanie.
Gościu powinien dostać mocno w ryj to się nauczy nie profanować hymnu. To tak jakby narysować godło Polski np. w czarnych kolorach. To jest karalne.
Cover hymnu kurwa? Cover to możesz robić piosenek Majki Jeżowskiej, nie hymnu.
pisage napisał/a:
Co to za gitara? Wykończenie przypomina Gibsona Flying V, ale potki ma na górze i tylko jeden humb.
Brawo za wykonanie. Nie mógłbyś dodać paru efektownych slide'ów i vibrato w paru miejscach? Nabrało by to niepowtarzalnego charakteru...
To jest składak, sam ją składałem z różnych części, a potki są u góry bo kiedyś korpus był leworęczny, a ja przerobiłem na prawo
Szkoda, że tak kiepsko zrealizowane.
Gitara prowadząca powinna być najgłośniejsza, a brzmi jak tło do perkusji.
Generalnie spoko, ale na lepszych głośnikach nawet na minimalnym basie prawie nic nie słychać...
Gitara prowadząca powinna być najgłośniejsza, a brzmi jak tło do perkusji.
Generalnie spoko, ale na lepszych głośnikach nawet na minimalnym basie prawie nic nie słychać...
Ja pierdole, gdzie wy tu widzicie profanacje? rozumiem, gdyby ułożył jakiś głupi tekst. Gdyby to zagrał na pianinie, też byście się czepiali?
Jakbyśmy mieli taki podkład do hymnu od razu byłoby widać kto rządzi tym zasranym światem!
W rządzie nie byłoby kaczek, kotów ze szlugiem w pysku oraz innych zwierząt, a poważni ludzie którzy nie boją się postawić w Brukseli czy u innych buraków!
No ale podkład mamy jaki mamy i ludzi w sejmie również na poziomie buraka cukrowego...
W rządzie nie byłoby kaczek, kotów ze szlugiem w pysku oraz innych zwierząt, a poważni ludzie którzy nie boją się postawić w Brukseli czy u innych buraków!
No ale podkład mamy jaki mamy i ludzi w sejmie również na poziomie buraka cukrowego...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów