Pierwsza przegrana McGregora przez nokaut w karierze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oho, już się stado internetowych znawców zleciało. Irlandczyk dostał wpierdol i tyle. Poirier to nie pierwszy lepszy gość z łapanki, żeby jego wygrana byłą niemożliwa.
bloodwar napisał/a:
Grzesiu mistrz superszybkich kopnięć, loł kingów i masakrycznego lewego haka a k***a mać daje się oklepywać stojąc prosto jakiemuś portierowi z hotelu czy innemu kelnerowi, oklepany jak Najman oklepał matę, jakaś komisja sportu zawodowego powinna się tym zająć na poważnie
Komisja do spraw farmazonów w postaci Twojej mamy odcina Ci internet na tydzień.
Podstawka jak chuj, za szybko wstał, twarz mówiąca "dobra kończmy kurwa ten teatr".
Wyglada serio jak podkladka, gregor to klaun, runa pizda w sumie, ale napierdalac sie potrafi, tutaj to wyglada jakby go ktos kurwa napoil jabolem, strasznie slabo. to nie byl TEN mcgregor. albo podstawka, albo w chuj slaba dyspozycja dnia
No i przejebałem pół pensji
Tak sie konczy pajacowanie. Az sie milo patrzy jak ten cymbal dostaje po pysku
Nikt z was całej walki nie widział a pierd0licie, że się podłożył xD Był mało mobilny bo amerykaniec rozjebał mu kolano, tak ze po po walce nie mógł chodzić.
Zapachniało dobrym kursem i przegrany jest zapewne największym wygranym .
Nie długo wyjdzie z Jake Paul za 50ml
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów