A nie , sorry , to Londyn Heathrow
A nie , sorry , to Londyn Heathrow
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierdolisz jak potłuczony.
Ma 100% racji. Ich wpierdalanie się wszędzie z religią to nawet nie jest 1/10 tego co w Polsce. A w UK przynajmniej władze państwowe są świeckie, a nie łaszące się na kolanach tak jak u nas.
Ma 100% racji. Ich wpierdalanie się wszędzie z religią to nawet nie jest 1/10 tego co w Polsce.
Ty na prawdę chcesz komuś wmówić, że islam mniej się wpierdala ludziom w życie od chrześcijaństwa?
To teraz możecie poczuć to, co przez lata czuli ateiści, kiedy im na każdym kroku wpierdalano religię do życia - kościoły na każdym kroku i napierdalanie w dzwony, politycy w kieszeniach biskupów, kult papcia, propaganda w szkole. Poczujcie na własnej skórze jak to jest.
Nikt ci kurwa nie wpajał niczego
Ma 100% racji. Ich wpierdalanie się wszędzie z religią to nawet nie jest 1/10 tego co w Polsce. A w UK przynajmniej władze państwowe są świeckie, a nie łaszące się na kolanach tak jak u nas.
Wynocha z Polski.
To teraz możecie poczuć to, co przez lata czuli ateiści, kiedy im na każdym kroku wpierdalano religię do życia - kościoły na każdym kroku i napierdalanie w dzwony, politycy w kieszeniach biskupów, kult papcia, propaganda w szkole. Poczujcie na własnej skórze jak to jest.
Nie wiem czy tak mogli się czuć ateiści wychowani od dziecka w katolickimi kraju. Tak to mogli się czuć katolicy w na siłę ateistycznej Polsce która chcieli nam tu zrobić między 45 a 89 rokiem. Twoi ateiści wymordowali wtedy dziesiątki tysięcy ludzi i doprowadzili do zacofania gospodarczego z którego cały czas nie wyszliśmy jeszcze. Tak że dziękuję i proszę wypierdalać. Co do Heathrow to muslimy po prostu tam nie pasują. Fajnie może się to oglądać na lotnisku w Islamabadzie i ma to wtedy urok . Natomiast nie w państwie które zbudowali biali chrześcijanie i w całości wychodzi z chrześcijańskiej tradycji.
Jaaaaa pierdole dosłownie kurwa cyrk. Adolf sie w grobie przewraca
Jak by to Adolf zobaczył to raczej kryzysu z opałem by nie było.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów