18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Meble atakują!
kame01 • 2014-02-04, 7:53
Każdy z Was drodzy Sadole zna na pewno to uczucie, kiedy to przypierdolimy małym palcem w jakiś kant. Zwykle kończy się na chwili bólu, ale nie tym razem ;]

Oto efekt chwilę po:

A tak to wygląda na rentgenie:

4 tyg "plastrowania" + zastrzyki przeciwzakrzepowe i wizyty kontrolne.
Tak więc uważajcie na meble!

Akcja z wczoraj. Materiał własny. Raczej (na pewno) za słabe na harda.
Jak się nie podoba to wyjebać.

Tak, jestem rudy!
Zgłoś
jankol 2014-02-04, 12:45
Pewnie było na pełnej piździe: "OŻESZKURWAJAPIERDOLĘ!"
Zgłoś
s................e 2014-02-04, 12:49
Chwalić się zapuszczoną girą. Jakie to polskie
Zgłoś
Isthistheend 2014-02-04, 12:50
uuu kolego, widzę wrośnięty paznokieć.
Zgłoś
Camel_06 2014-02-04, 13:17
A myślałem że obgryzanie paznokci u stóp to tylko taki dowcip...

kame01 napisał/a:

Z racji życia w biegu jakoś nie dbam za bardzo o to, czy ładnie obciąłem paznokietki u stóp. Grunt, że obcięte.

Mój ojciec ma takie powiedzenie - Zrób porządnie, a jak masz spierdolić, to lepiej nie rób wcale.

W sumie dobre to powiedzenie tak jak teraz o tym myślę, może dzięki temu jak mnie płodził to też się najwyraźniej przyłożył do zadania
Zgłoś
Byt 2014-02-04, 13:18 29
Zgłoś
sharqylbj 2014-02-04, 13:24 1
Ale masz racice, ja pierdole
Zgłoś
kame01 2014-02-04, 13:35 5
Jak myślicie, że specjalnie dla Was świeżo po przyjebaniu i złamania palca pójdę na pedicure to się mylicie. To jest kurwa Sadistic, a nie konkurs piękności!
Zgłoś
!Timon 2014-02-04, 13:38
Camel_06 napisał/a:

Mój ojciec ma takie powiedzenie - Zrób porządnie, a jak masz spierdolić, to lepiej nie rób wcale.

W sumie dobre to powiedzenie tak jak teraz o tym myślę, może dzięki temu jak mnie płodził to też się najwyraźniej przyłożył do zadania

Nie popadaj w samozachwyt. Pierwszy raz wypowiedział te słowa jak się urodziłeś. Znam kogoś, kogo kolega to słyszał.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Rysiek86 2014-02-04, 13:47
ASAKKU napisał/a:

Czym ty kurwa paznokcie obcinasz??? Krajzegą???

Czemu mnie to nie dziwi że się przyjebałeś do paznokci ?
Zgłoś
Gharotief 2014-02-04, 13:49
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
k................z 2014-02-04, 13:55
gharotief w każdym poście jedziesz po katolikach jesteś nudny w dodatku głupi
Zgłoś
zielon001 2014-02-04, 14:21
Dla niekumatych - krajzega = cyrkularka
Zgłoś
s................7 2014-02-04, 14:53
Kurwa ja jem!...
Zgłoś
Zarammoth 2014-02-04, 15:33
Tu nie chodzi o to, że nierówno obcięte z lenistwa tylko o te "rogi". No kurwa bym tak nie mógł, wolałbym zostawić nieobcięte. Jak zakładasz skarpety to nie zahacza ci o materiał?

Piwko dla Penera

Zgłoś
Zielonek92 2014-02-04, 16:22
Dlatego chodzę w kapciach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów