📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up true.
@Malinaa: Samochody naprawiałem i w ASO i w pseudo-ASO (czyli trochę taniej jednak ciągle drogo i niby tak samo fachowo), a także u Zenka.
Nauczyłem się jednego - każdy mechanik ma w sobie żyłkę cwaniaka. Nawet najlepszy znajomy. Biznes jest biznes i tyle, niestety cwaniactwo w tym wypadku doskwiera najbardziej, bo dotyka przedmiotu użytkowanego codziennie.
Tak czy siak to nie miejsce na tą dyskusję.
Nauczyłem się jednego - każdy mechanik ma w sobie żyłkę cwaniaka. Nawet najlepszy znajomy. Biznes jest biznes i tyle, niestety cwaniactwo w tym wypadku doskwiera najbardziej, bo dotyka przedmiotu użytkowanego codziennie.
Tak czy siak to nie miejsce na tą dyskusję.
@Zolner, no to co że sprzegła nie wcisnął ? Jak są dobrze tryby ustawione to mozna na "sucho" jechać.
@Dudzik, tak ale nie zawsze, bo nieraz albo jest zblokowana skrzynia albo tryby zle poustwiane i Ci dobrze nie zazębi.
@Dudzik, tak ale nie zawsze, bo nieraz albo jest zblokowana skrzynia albo tryby zle poustwiane i Ci dobrze nie zazębi.
@crazy
trochę człowieka i technika się gubi
trochę człowieka i technika się gubi
jeśli chodzi o zmiane biegów na sucho to polecam golfa 3 1.9 SDI da sie ale jest zajebiście słaby lekko ponad 60 kucy
Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!
chłopaki też dobrze mu podpowiadają, "koło nogów masz".
Malinaa napisał/a:
Zolner
to ty żeś nie wiedział że tak można ? Tylko że skrzynie rozwalisz
Mephic
Kto Ty co wielki sędzia mechaników ? Jak się nie zna dobrych i robisz tam gdzie najtaniej to takie zdanie później jest .Jedz w Polskę poznaj kilku mechaników to po znajomości zawsze dobrze robią
muszę cię zmartwić. Nie dość że nie rozwalisz skrzyni biegów to można bez sprzęgła normalnie biegi zmieniać na sucho w czasie jazdy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów