Chciałabym mieć takich nauczycieli jak ona:D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i znowu zaczyna się sezon na Mam Talent, Taniec z Gołotą i Majkę... do zimy sie kurwa od tego nie uwolnimy
@ungubungu
dobrze że takich nauczycieli jak twój nie ma więcej,dopiero Polska by była krajem debili jak by za 0.7L się zdawało,jeszcze pewnie wypiłeś z nim?
dobrze że takich nauczycieli jak twój nie ma więcej,dopiero Polska by była krajem debili jak by za 0.7L się zdawało,jeszcze pewnie wypiłeś z nim?
marianer7 - Nie Ty jesteś zajebisty, że tak mówisz.
Oględaj TV Trwam będziesz jeszcze bardziej zajebisty.
Oględaj TV Trwam będziesz jeszcze bardziej zajebisty.
@Hrabia Drapula
Wcale nie popieram tego, żeby było więcej takich nauczycieli. Tylko czasami fajnie jak widzisz w szkole typka, który tak naprawdę ma wyj**ane na cały system:)
Nie, nie piłem z nim.
Piłem z innymi "zdającymi"
Wcale nie popieram tego, żeby było więcej takich nauczycieli. Tylko czasami fajnie jak widzisz w szkole typka, który tak naprawdę ma wyj**ane na cały system:)
Nie, nie piłem z nim.
Piłem z innymi "zdającymi"
Takiego nauczyciela mieć ciekawe co to za książka, co pisała o tym seksie i narko.
Prokop polecial
1. Nie pierwszy bis w historii programu - zakłamana tv i jury
2. Nienawidzę sztucznej hylińskiej
3. Jak i reszty jury
4. Nauczycielke chyba wyrzucili za to że w przedszkolu podrywała swoich uczniów i po lekcjach im obciągała
5. I niech sobie buty kupi kurwa mać
I na dodatek ją przepuścili. Dobrze, że wyjebałem TV już dawno temu.
2. Nienawidzę sztucznej hylińskiej
3. Jak i reszty jury
4. Nauczycielke chyba wyrzucili za to że w przedszkolu podrywała swoich uczniów i po lekcjach im obciągała
5. I niech sobie buty kupi kurwa mać
I na dodatek ją przepuścili. Dobrze, że wyjebałem TV już dawno temu.
mam nadzieje ze zejdziesz
@Rucham
Chyba nie zapłaciłeś raty za telewizor i ci go zajebali, czytam kolejny twój komentarz i zastanawiam się kim ty w ogóle jesteś, pajacu... .
Chyba nie zapłaciłeś raty za telewizor i ci go zajebali, czytam kolejny twój komentarz i zastanawiam się kim ty w ogóle jesteś, pajacu... .
Nie dosc ze wiekszosc osob co przechodzi to spiewa, to na dodatek spiewa slabo i gowno. A talent to ona ma taki ze zapomniala ze jej 50tka wskoczyla chyba, bo innego to nie widze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów