Akcja gruba może nie jest, ale za wielką wodą nagrywają cyfrowymi ramkami do zdjęć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Akcja gruba może nie jest, ale za wielką wodą nagrywają cyfrowymi ramkami do zdjęć
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo nic nie mówi "i'm the boss" bardziej niż pobicie z kumplami upośledzonego chudzielca...
Chuj tam, czarnego nie szkoda
kozaki kilku na jednego na dodatek niepełnosprawnego, to tak jakby pobić najmana
śmierdzący leniwi meksykanie albo złodziejscy murzyni to co dzieje sie z Ameryką idzie o pomstę do nieba
Czarnuch czy meksykanin to jeden chuj. Obie te nacje są upośledzone i ograniczone umysłowo.
Ten mały jak się zaczaił żeby mu z profila jebnąć. Pewnie normalnie nigdy by go nie trafił... mały, gruby, brudny skurwiel.
SoczekZCipki napisał/a:
Niepełnosprawny czarny hehe,masło maślane :F Przecież oni wszyscy są niepełnosprawni i dlatego nazywa sie ich murzynami albo czarnuchami :F
A ciebie sie nazywa chujem.
Kurwa, przesada. Chuj w to, że jest czarny. Widać, że coś nie tak ma pod kopułą. Boi się, a i nawet nie ogarnia całej sytuacji, dlaczego ktoś kto przed chwilą był miły, nagle go uderza. Chuj w dupe takim cwelom, nie lubię jak ktoś się znęca nad niepełnosprawnymi.
Heh pierwszy raz mu jebnął, a ten myślał, że na żarty, moc w łapie, że hej
SoczekZCipki napisał/a:
Niepełnosprawny czarny hehe,masło maślane :F Przecież oni wszyscy są niepełnosprawni i dlatego nazywa sie ich murzynami albo czarnuchami :F
Widziałeś kiedyś murzyna z zespołem downa? Ja nie, więc jest ich chyba trochę mniej niepełnosprawnych od białych. Swoją drogą pewnie tam u Ciebie na wypizdowie żadnego nie ma i tę ogromną wiedzę o cudzoziemcach posiadasz od nietolerancji jaka panuje w domu. Peace.
hmm bicie niepełnosprawnego mając za plecami kumpli... da się niżej upaść?
@up - da się, jesteś tego najlepszym przykładem.
btw. nie wiem co jest niepełnosprawnego w tym czarnym, bardziej niepełnosprawny jest ten, który nagrywa to tabletem, aczkolwiek jesteście na portalu sadistic, a nie na funpage'u Twilight, więc odpuśćcie sobie spiny o tym jaki to ten czarny jest biedny "bo go biją" ...
btw. nie wiem co jest niepełnosprawnego w tym czarnym, bardziej niepełnosprawny jest ten, który nagrywa to tabletem, aczkolwiek jesteście na portalu sadistic, a nie na funpage'u Twilight, więc odpuśćcie sobie spiny o tym jaki to ten czarny jest biedny "bo go biją" ...
pierwszy raz w życiu zrobiło mi się szkoda murzyna ;(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów