Rząd Meksyku w dniu wczorajszym ogłosił, że kosmici istnieją i postanowił pokazać ich "ciała" w telewizji...
Ciekawych czasów dożyłem.
Wolę kosmitów niż tęczowych pedałów, lewaków i aktywiszczów.
Ale nie przeszkadzalo mu się to dojebać do ateisty. Drugi pierdolony hipokryto.
Wolę kosmitów niż tęczowych pedałów, lewaków i aktywiszczów.
I czarnuchów i żydow… zapomniałeś o czarnuchach i zydach
Meksykanów trochę poniosło z tymi ciała ale generalnie jak ktoś się chociaż odrobinę interesuje kosmosem i astronomią to doskonale wie jak wielki jest wszechświat. Szacuje się, że cały widzialny wszechświat zawiera 2 biliony galaktyk (2 000 000 000 000). Każda galaktyka zawiera kilkaset miliardów gwiazd. To daje niewyobrażalną dla ludzkiego umysłu liczbę 200 tryliardów (200 000 000 000 000 000 000 000) gwiazd we wszechświecie. Na bank więc gdzieś istnieją jakieś mikroorganizmy a inteligentna cywilizacja też gdzieś tam może być ale odległość może być zbyt duża żebyśmy kiedykolwiek mogli się skontaktować my z nimi albo oni z nami. W dodatku my znamy tylko życie oparte na węglu ale gdzieś kilkaset milionów lat świetlnych od nas mogą istnieć formy życia oparte na innych pierwiastkach, potrafiące przeżyć w ekstremalnych dla nas warunkach. Całej prawdy nie dowiemy się nigdy.
Tacy trochę przymuleni, trochę jak przecwe*ence pisowcy czy inne lpg
Przygłupie, on napisał w przeciągu 1000 lat , nie 1000 lat wstecz . Po drugie pośrednie wymordowanie tyłu milionów przez w imię sp***olonych wartości marksistowskich to jest usprawiedliwienie ,czerwona parowo ? Bo jak Ty będziesz komunizm wprowadzał i będziesz " dobrze" gospodarzył to ziści się ta Wasza czerwona utopia ?
U ciebie za to nie widać problemów z myśleniem. Jak cię k***a zamknę w klatce żebyś zdechł z głodu, to nie będę winny morderstwa, bo to nie ja bezpośrednio, tylko głód cię zabił?
I nie pie**ol, że komuniści nie zabijali i nie zabijają nadal bezpośrednio z powodów ideologicznych, bo to kłamstwo. Zdajesz sobie sprawę jaka rzesza ludzi została zamęczona w gułagach i innych katowniach? Do takich miejsc oprócz przestępców zsyłano właśnie wrogów ideologicznych.
Ja pie**olę, nie spodziewałem się że ktoś będzie usprawiedliwiał komusze karaluchy...
Ależ ja temu nie przeczę i w żadnym wypadku nie usprawiedliwiam patologii religijnych. Tylko, że ateiści po prostu wymordowali więcej ludzi.