📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Są zdolni niektórzy też z takimi pracowałem to tyle wypadków by było gdyby nie refleks i BHP w maszynch przeciw takim debilom
W ten autobus jak by jebnal to moze na harda by cos trafilo, istne fatality!
nie no wielkie brawa dla kamerzystów że nie dali dupy z nagrywaniem
nie wiem czy czasem tylny wirnik mu nie padł bo dziwnie cały czas w kółko się kręcił ... więc jak na awaryjne lądowanie to i tak że bez ofiar...
Janusz_k napisał/a:
Pytanie jest inne, podchodził do lądowania na łące i go przewał, pytanie dlaczego?
bo później to już było ratowanie się i lądowanie awaryjne na parkingu.
Prawdopodobnie chujowe szkolenie, mało godzin i zaskoczył go 'efekt bliskości ziemii', później to typowy 'pierścień wirowy' i utrata wysokości.
wajdzik007 napisał/a:
nie wiem czy czasem tylny wirnik mu nie padł bo dziwnie cały czas w kółko się kręcił ... więc jak na awaryjne lądowanie to i tak że bez ofiar...
Kręcił się w kółko, bo pilot pedał, nie umie w helikoptery i nie powinien się za to zabierać. Śmigłowiec jest ok, tylko pilot debil.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów