📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ten biały pałer rendżer popierdala jak jakiś mały czarny chińczyk znający wszystkie możliwe sztuki walki, gimnastyki i pływania synchronicznego. Nie ma za to pojęcia na czym polega grawitacja.... Jebany...
Won z tym wrestlingiem. Nie wiem jak można to nazwać sportem. Wszystko robione na pokaz aby amerykanie się przy tym brandzowali.
Takk, przyjemnie się ogląda jak Jezioro Łabędzie. To też wygląda jak balet.
Idzie piwo W 3:06 jest ujęcie jak kobieta wyszła z kuchni na ring podać mężowi schabowe...
Ktoś napisał, że mają stroje jak powe rangers, pewnie chodziło mu o maski. Większość meksykańskich zapaśników zakłada maski, bo tak nakazuje tradycja Lucha Libre. Wpiszcie sobie na tubie CMLL albo AAA
Ktoś napisał, że mają stroje jak powe rangers, pewnie chodziło mu o maski. Większość meksykańskich zapaśników zakłada maski, bo tak nakazuje tradycja Lucha Libre. Wpiszcie sobie na tubie CMLL albo AAA
Wrestling to największa błazenada jaką wymyślono. Proszę nie nazywajcie tego sportem ponieważ obrażacie prawdziwych sportowców. Prawda jest taka że 50% osób które w swoim życiu parę razy dało i dostało po mordzie złożyłoby tych pajaców w minutę...
- Wykonaliście kawał dobrej roboty
- Mnie się podobało
- Ujęło mnie wasze oddanie
jestesmy na TAK
dobry akrobata nie ma co.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów