Melanizm jest to przeciwieństwo albinizmu – nadmiar ciemnego pigmentu w skórze. Nota bene, bardzo popularny wśród ludzi – człowiek rasy afrykańskiej jest właśnie melanistą . Zobaczcie zatem melanistów wśród zwierząt! Zapraszam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A ja myślałem, że to Asfaltyzm.
Będąc zwierzątkiem polarnym być melanistą...
To dopiero jest przejebane.
To dopiero jest przejebane.
Nic tylko czekać aż słowo MELANIZM trafi do księgi słów obraźliwych - rasistowskich wobec naszych przyjaciół z AFRYKI . Już nie będę mówił oo czorny tylko o idzie melanizm / dobry mudżyn - dobry melanizm .
ciekawe jak wyglada czlowiek rasy kaukaskiej z ta przypadloscia
sarenka jest przesłodka
marnotrawna napisał/a:
człowiek rasy afrykańskiej jest właśnie melanistą
A co to jest? Nie lepiej napisać po prostu murzyn niż chcieć za dobrze i przekombinować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów