📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Internet to narzędzie Diabła !!!
kurwa facebook taki mądry niby koleś a nie umie ustawić tak żeby nie można było wysyłac masowych zaproszeń do nieznajomych ;/
kurwa facebook taki mądry niby koleś a nie umie ustawić tak żeby nie można było wysyłac masowych zaproszeń do nieznajomych ;/
mi tam jakoś podobaja sie te inicjatywy imprezowego rozpierdolu, nie ważne czy sa zainspirowane filmem czy nie. odpowiednio wpisują się w obraz naszego groteskowego społeczeństwa. a co do filmu - to tylko skończony debil zarzuci mu, że nie jest ambitnym obrazem. osobiście lubie kino różnorodne, w związku z czym nie zawsze mam chęć na produkcje Finchera czy Lars von Trier'a np, więc chętnie sięgam po rzeczy odciązające umysł i tu przydaje się kino jakie prezentuje choćby właśnie Projekt X. dziwię się, że tak cięzko pojąć to niekórym jakże ambitnym kinomanom...
Policyjna prowokacja aby wyrobic norme mandatow.
ale psy na imprezie zostały he he aż 9 radiowozów zostało tak zachlali mordy
cojo100,
to już stary temat i był gdzieś tutaj.
wiocha jest daleko za sadolem ale za to jeb z dzidy jest lekko z przodu
to już stary temat i był gdzieś tutaj.
wiocha jest daleko za sadolem ale za to jeb z dzidy jest lekko z przodu
policja traktuje tlum kibicowski gazem, czesto bezpodstawnie, dlaczego nie rozgoniono tlumu facebookowego gazem? Po co 100 psow, wystarczylo 5 z gazem.
Ja pierdole, jak można iść do kogoś na imprezę kogo się nie zna... Widać puste dzieciaki Jak można być tak głupim. Szkoda, że głupota nie jest śmiertelna.
"a co do filmu - to tylko skończony debil zarzuci mu, że nie jest ambitnym obrazem."
O kurwa moze jak skonczysz gimnazjum, to zaczniesz rozumiec filmy w ktorych trzeba myslec, a na rozluznienie to sa komedie a nie takie scierwo dla gimbusow
O kurwa moze jak skonczysz gimnazjum, to zaczniesz rozumiec filmy w ktorych trzeba myslec, a na rozluznienie to sa komedie a nie takie scierwo dla gimbusow
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego opłacana przez nas policja ma być opłacana jeszcze raz za to, że raczyła przyjechać?
Imprezy inspirowane Projectem X..
Tak w ogóle pisząc podają że impreza była na 600 osób i było zamieszanie a w małej miejscowości Andrychów (nie wiem czy pamiętacie gościa na skuterze z siekierą, to własnie to miasto) byłą tam podobna impreza na niewielkim ogrodzie na której było 1200 osób a zaproszenie przyjęło 16 tysięcy.
Tak w ogóle pisząc podają że impreza była na 600 osób i było zamieszanie a w małej miejscowości Andrychów (nie wiem czy pamiętacie gościa na skuterze z siekierą, to własnie to miasto) byłą tam podobna impreza na niewielkim ogrodzie na której było 1200 osób a zaproszenie przyjęło 16 tysięcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów