📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Internet to narzędzie Diabła !!!
kurwa facebook taki mądry niby koleś a nie umie ustawić tak żeby nie można było wysyłac masowych zaproszeń do nieznajomych ;/
kurwa facebook taki mądry niby koleś a nie umie ustawić tak żeby nie można było wysyłac masowych zaproszeń do nieznajomych ;/
mi tam jakoś podobaja sie te inicjatywy imprezowego rozpierdolu, nie ważne czy sa zainspirowane filmem czy nie. odpowiednio wpisują się w obraz naszego groteskowego społeczeństwa. a co do filmu - to tylko skończony debil zarzuci mu, że nie jest ambitnym obrazem. osobiście lubie kino różnorodne, w związku z czym nie zawsze mam chęć na produkcje Finchera czy Lars von Trier'a np, więc chętnie sięgam po rzeczy odciązające umysł i tu przydaje się kino jakie prezentuje choćby właśnie Projekt X. dziwię się, że tak cięzko pojąć to niekórym jakże ambitnym kinomanom...
ale psy na imprezie zostały he he aż 9 radiowozów zostało tak zachlali mordy
cojo100,
to już stary temat i był gdzieś tutaj.
wiocha jest daleko za sadolem ale za to jeb z dzidy jest lekko z przodu
to już stary temat i był gdzieś tutaj.
wiocha jest daleko za sadolem ale za to jeb z dzidy jest lekko z przodu
policja traktuje tlum kibicowski gazem, czesto bezpodstawnie, dlaczego nie rozgoniono tlumu facebookowego gazem? Po co 100 psow, wystarczylo 5 z gazem.
Ja pierdole, jak można iść do kogoś na imprezę kogo się nie zna... Widać puste dzieciaki Jak można być tak głupim. Szkoda, że głupota nie jest śmiertelna.
"a co do filmu - to tylko skończony debil zarzuci mu, że nie jest ambitnym obrazem."
O kurwa moze jak skonczysz gimnazjum, to zaczniesz rozumiec filmy w ktorych trzeba myslec, a na rozluznienie to sa komedie a nie takie scierwo dla gimbusow
O kurwa moze jak skonczysz gimnazjum, to zaczniesz rozumiec filmy w ktorych trzeba myslec, a na rozluznienie to sa komedie a nie takie scierwo dla gimbusow
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego opłacana przez nas policja ma być opłacana jeszcze raz za to, że raczyła przyjechać?
Imprezy inspirowane Projectem X..
Tak w ogóle pisząc podają że impreza była na 600 osób i było zamieszanie a w małej miejscowości Andrychów (nie wiem czy pamiętacie gościa na skuterze z siekierą, to własnie to miasto) byłą tam podobna impreza na niewielkim ogrodzie na której było 1200 osób a zaproszenie przyjęło 16 tysięcy.
Tak w ogóle pisząc podają że impreza była na 600 osób i było zamieszanie a w małej miejscowości Andrychów (nie wiem czy pamiętacie gościa na skuterze z siekierą, to własnie to miasto) byłą tam podobna impreza na niewielkim ogrodzie na której było 1200 osób a zaproszenie przyjęło 16 tysięcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów