Przedstawiam wam krótki film z jakże oczywistym zakończeniem (nazwę przepisałem z youtube, żeby nie było)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wkurwiają mnie tacy goście. Żel, firmowe ciuszki, 33cm w bicepsie i wiielki cwaniaczek.
Butelka całaaa?!
Już kurwa nerdy mają bul dópy bo ktoś wyszedł na miasto i się dobrze bawi kurwa różne rzeczy się robi po pijaku a to nie jest w sumie nic specjalnego ale cieszy
Mam nadzieje, że będą do końca życia kalekami. Pierdolone bydło.
Darwin miał rację
Zedung, to ja się najebię, wbiję ci na chate i rozpierdole szafe wchodząc do narni. Ale chuj z tym, bo bede sie dobrze bawil.
Zedung napisał/a:
Już kurwa nerdy mają bul dópy bo ktoś wyszedł na miasto i się dobrze bawi kurwa różne rzeczy się robi po pijaku a to nie jest w sumie nic specjalnego ale cieszy
Zedung, to ja się najebię, wbiję ci na chate i rozpierdole szafe wchodząc do narni. Ale chuj z tym, bo bede sie dobrze bawil.
Jeśli kogoś to obchodzi,to było to we Władysławowie przy restauracji ,,Kojot"
Po komentarzach wnioskuje, że większość preferuje kółka szachowe, albo gry na kurniku. Nie żebym pochwalał rozpier****** cudzego mienia, no ale różne rzeczy sie robiło pod wpływem i te chwile sie głównie zapamiętuje.
Pierdolicie , że patologia chuja prawda . Spinacie swoje grube dupy miękkie fujareczki i niedoruchane śmierdzące nieogolone łechtaczki, tacy z was sadole. Widać że dobrze się bawią, jeden jedzie na woodstock drugi na sunrise festival trzeci woli napić się wódki na mieście i powygłupiać się . Zamiast wyjść z domu zrobić się coś to siedzicie w chatach 24h narzekacie i pierdolicie kocopoły .
Ps fajne dupy puknął bym jedną i drugą .
Ps fajne dupy puknął bym jedną i drugą .
pushq napisał/a:
Darwin miał rację
Zapraszam
Chyba każdemu kto łaził więcej niż raz do roku nocą najebany po mieście zdarzył się jakiś akt bezmyślnego wandalizmu.
Normalny człowiek ma przynajmniej trochę wyrzuty sumienia, że to głupie i niepotrzebne a nie jeszcze wpierdala filmik na jewtuba i się chwali.
Zajebista bania po pijaku, rozpierdolić zabawkę dla dzieci. No po prostu klękajcie narody taka wixa dojebana...
Normalny człowiek ma przynajmniej trochę wyrzuty sumienia, że to głupie i niepotrzebne a nie jeszcze wpierdala filmik na jewtuba i się chwali.
Zajebista bania po pijaku, rozpierdolić zabawkę dla dzieci. No po prostu klękajcie narody taka wixa dojebana...
Pewnie to wakacyjny zjazd wieśniaków w Mielnie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów