Takie pozytywne podejście.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@krzys.toxic Ja znam coś podobnego.
Wypłata jest jak okres. Przydarza się raz w miesiącu.
Co się jednak stanie, kiedy się nie przydarzy?
Że ktoś Cię nieźle wydymał.
Wypłata jest jak okres. Przydarza się raz w miesiącu.
Co się jednak stanie, kiedy się nie przydarzy?
Że ktoś Cię nieźle wydymał.
ZabójczaParówka napisał/a:
Skanowanie rozpoczęte...
...
...
Ijo ijo!
Pedofil detected.
Chłopaki, wiecie co z nim zrobić tak?!
Dobra, sam to zrobie..
..
..
Fap, fap, fap.
Chciałbym żyć w takim świecie... Ale moja kobieta czasami to spełnia ; )
hahaha, przezabawni jesteście! Pełno tu 'twardzieli' którzy kochają seks analny (no ale jak się ma małego to się wpycha tam gdzie ciasno chyba, prawda chłopcy?), nie brzydzili by się przespać z shemale, fapują do zwłok, komiksów, kolesi wciskających sobie różne przedmioty w dupska i innych pokurwionych dewiacji, a brzydzą się kobietami które mają okres..
0:58 - JAPIERDOLE! ... a właśnie jadłem czekolade z rodzynkami...
Widać, że koleś w 0:28 to marynarz z wieloletnim stażem.
Szczypiorek napisał/a:
hahaha, przezabawni jesteście! Pełno tu 'twardzieli' którzy kochają seks analny (no ale jak się ma małego to się wpycha tam gdzie ciasno chyba, prawda chłopcy?), nie brzydzili by się przespać z shemale, fapują do zwłok, komiksów, kolesi wciskających sobie różne przedmioty w dupska i innych pokurwionych dewiacji, a brzydzą się kobietami które mają okres..
"no ale jak się ma małego to się wpycha tam gdzie ciasno..." < To Twoje stwierdzenie
"...chyba, prawda chłopcy?" A to już desperacka gra pozorów
Moderator usunął mojego posta o treści "ja jebie, na harda z tym!" bez wyraźnego powodu (Tak, przeczytałem ze zrozumieniem temat "Co wkurwia moderatora". Wielokrotnie. Dzisiaj.), więc zmuszony jestem wypowiedzieć się w nieco inny sposób.
Materiał w postaci filmu zamieszczonego w niniejszym temacie wpłynął negatywnie na moje samopoczucie. Już od pierwszych sekund poczułem dreszcz spowodowany obrzydzeniem. Później występowały niekontrolowane ruchy kończynami, zwłaszcza na widok widocznie zużytego tamponu oraz otyłych kobiet w tle. Sposób przedstawienia tematu menstruacji w filmie, ciągle powtarzane "hell yeah" oraz ostatnia scena z tamponem spotęgowały obrzydzenie do tego stopnia, iż omal nie zwymiotowałem na notebooka, przy którym siedziałem, a to mogłoby na kilka miesięcy znacząco pogorszyć moją sytuację finansową. W związku z powyższym oraz z tym, że nigdy wcześniej tematy ze strony głównej nie wywołały u mnie takiej reakcji, uważam, iż ów temat winien znajdować się w dziale Hard. Oczywiście jest to moja subiektywna opinia i proszę przyjmować ją właśnie jako opinię, a nie jako żądanie, wniosek, zażalenie czy prośbę.
Pozdrawiam.
Materiał w postaci filmu zamieszczonego w niniejszym temacie wpłynął negatywnie na moje samopoczucie. Już od pierwszych sekund poczułem dreszcz spowodowany obrzydzeniem. Później występowały niekontrolowane ruchy kończynami, zwłaszcza na widok widocznie zużytego tamponu oraz otyłych kobiet w tle. Sposób przedstawienia tematu menstruacji w filmie, ciągle powtarzane "hell yeah" oraz ostatnia scena z tamponem spotęgowały obrzydzenie do tego stopnia, iż omal nie zwymiotowałem na notebooka, przy którym siedziałem, a to mogłoby na kilka miesięcy znacząco pogorszyć moją sytuację finansową. W związku z powyższym oraz z tym, że nigdy wcześniej tematy ze strony głównej nie wywołały u mnie takiej reakcji, uważam, iż ów temat winien znajdować się w dziale Hard. Oczywiście jest to moja subiektywna opinia i proszę przyjmować ją właśnie jako opinię, a nie jako żądanie, wniosek, zażalenie czy prośbę.
Pozdrawiam.
alan10, zapoznałam się z Twoją opinią. Ku mojej uciesze, na Twoim przykładzie można się przekonać, że są użyszkodnicy reformowalni i po sugestiach administracji forum potrafią wnieść coś więcej do tego portalu niż "ruchałbym" czy "na harda z tym". Jednak filmik ten jest przesycony nie tyle krwią co optymizmem
gdy kiedyś poznasz dziewczynę, i będziesz z nią mieszkał to być może przyjdzie Ci kupować jej tampony czy podpaski to oswoisz się z tematem.
pozdrawiam i życzę luźnieszego podejścia do menstruacji i tego co się z nią wiąże.
gdy kiedyś poznasz dziewczynę, i będziesz z nią mieszkał to być może przyjdzie Ci kupować jej tampony czy podpaski to oswoisz się z tematem.
pozdrawiam i życzę luźnieszego podejścia do menstruacji i tego co się z nią wiąże.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów