18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Angel 2020-10-01, 13:51 233
Czy ktoś się z panią nie zgadza?

Zgłoś
CrazyEdek 2020-10-01, 14:00 3
Mówisz na niego czarnuch, a może ma na imię Radek.

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
C................0 2020-10-01, 14:42 26
Crazy_Edek napisał/a:

Mówisz na niego czarnuch, a może ma na imię Radek.

niewolnicy nie mają imion tylko numery.
Zgłoś
russian-roulette 2020-10-01, 14:50 5
Dobrze prawi. Polać jej.
Zgłoś
freaky 2020-10-01, 14:54
russian-roulette napisał/a:

Dobrze prawi. Polać jej.

Ale niedużo, bo wsiada do auta i nie chcielibyśmy żeby potrąciła pod wpływem jakiegoś kolorowego na przejściu
Zgłoś
wins89 2020-10-01, 15:01 21
90 procent białych hamburgerów tak myśli tylko boi się wyrazić swoje myśli
Zgłoś
PięknyMarian 2020-10-01, 15:08 2
Całkiem miło posłuchać.
Zgłoś
Nufrevi 2020-10-01, 15:20 1
Zgadzam sie z nia
Zgłoś
8broda8 2020-10-01, 15:52 1
Całkowicie zgadzam się z ta panią!!!
Zgłoś
aryandaath 2020-10-01, 16:20 2
Wreszcie białe światło w tym jakże ciemnym tunelu..
Polać jej.
Zgłoś
C................0 2020-10-01, 16:31 4
aryandaath napisał/a:

Wreszcie białe światło w tym jakże ciemnym tunelu..
Polać jej.

i od razu chcą z niej zrobić naćpaną jak mówią na filmie albo jakąś psychiczną... a ona tylko głośno wyraża swoje myśli - skoro lgbt na paradach, murzyny na rozbojach mogą to robić to czemu ona nie może ? a no tak bo jest biała.
Zgłoś
Kurde26 2020-10-01, 16:42 1
A ja lubię tę Panią
Zgłoś
mazga50 2020-10-01, 17:02 1
Ja chyba głuchy jestem. Co ona krzyczy prócz miłego dla ucha, że nienawidzi czarnego ścierwa?
Zgłoś
ProVVe 2020-10-01, 17:07 2
mazga50 napisał/a:

Ja chyba głuchy jestem. Co ona krzyczy prócz miłego dla ucha, że nienawidzi czarnego ścierwa?

Ze zabila by nygerów, ale prawo jej zabrania. Jednak gdyby prawo zezwalało to wszystkie nygery byłyby martwe. Oczywiście wszystko okraszone "nienawidzę nygerow" i zaprzeczeniem jakoby była pod wpływem srodkow psychoaktywnych

Ola gringo
Zgłoś
A................r 2020-10-01, 19:24
i właśnie na tym polega wolność słowa, białasów też można jechać, a nie jakaś mowa nienawiści, sranie w banie, kurwa gdzie jest Adolf, on by szybko wybił te wymysły z łbów tych śmieci co siedzą w brukseli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów