📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mówisz na niego czarnuch, a może ma na imię Radek.
niewolnicy nie mają imion tylko numery.
Dobrze prawi. Polać jej.
russian-roulette napisał/a:
Dobrze prawi. Polać jej.
Ale niedużo, bo wsiada do auta i nie chcielibyśmy żeby potrąciła pod wpływem jakiegoś kolorowego na przejściu
Wreszcie białe światło w tym jakże ciemnym tunelu..
Polać jej.
Polać jej.
aryandaath napisał/a:
Wreszcie białe światło w tym jakże ciemnym tunelu..
Polać jej.
i od razu chcą z niej zrobić naćpaną jak mówią na filmie albo jakąś psychiczną... a ona tylko głośno wyraża swoje myśli - skoro lgbt na paradach, murzyny na rozbojach mogą to robić to czemu ona nie może ? a no tak bo jest biała.
Ja chyba głuchy jestem. Co ona krzyczy prócz miłego dla ucha, że nienawidzi czarnego ścierwa?
mazga50 napisał/a:
Ja chyba głuchy jestem. Co ona krzyczy prócz miłego dla ucha, że nienawidzi czarnego ścierwa?
Ze zabila by nygerów, ale prawo jej zabrania. Jednak gdyby prawo zezwalało to wszystkie nygery byłyby martwe. Oczywiście wszystko okraszone "nienawidzę nygerow" i zaprzeczeniem jakoby była pod wpływem srodkow psychoaktywnych
i właśnie na tym polega wolność słowa, białasów też można jechać, a nie jakaś mowa nienawiści, sranie w banie, kurwa gdzie jest Adolf, on by szybko wybił te wymysły z łbów tych śmieci co siedzą w brukseli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów