Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam kumpla z takim kałdunem.Przy wzroście 168,w bebechu 156 ostatnio miał.A była tendencja wzrostowa.
Wracaliśmy kiedyś z gryla i mi kopa dla żartów zaj🤬.To go k🤬a dogonić nie mogłem żeby mu oddać.
Tak zap🤬lał.Zaj🤬 mnie kondycyjnie.
A było tylko pite i jedzone.Nie wciągane.
Naprawdę zajebisty koleś.

Wracaliśmy kiedyś z gryla i mi kopa dla żartów zaj🤬.To go k🤬a dogonić nie mogłem żeby mu oddać.

bebzol jak bebzol, ale ciekawi mnie, jak musiało mu flaki w środku zgazować

Majomir napisał/a:
Nie no co ty
Wszyscy się gapią, bo jest k🤬a gigantyczny!
zwierzak30 napisał/a:
Mam kumpla z takim kałdunem.Przy wzroście 168,w bebechu 156 ostatnio miał.A była tendencja wzrostowa.
Wracaliśmy kiedyś z gryla i mi kopa dla żartów zaj🤬.To go k🤬a dogonić nie mogłem żeby mu oddać. Tak zap🤬lał.Zaj🤬 mnie kondycyjnie. A było tylko pite i jedzone.Nie wciągane. Naprawdę zajebisty koleś.
Biegliście z góry to co się dziwisz. Turlał się jak kula śnieżna.
oozyxak0o napisał/a:
fejk jak c🤬j
Żaden fejk.Sprawdz sobie byłego prezesa MPK Wrocław, a byłego bo niedawno odj🤬 kite
maki1981 napisał/a:
Wydaje mi się, że go gdzieś widziałem
To chyba on mnie r🤬ał...
Dobre, dobre, bardzo dobre.
maki1981 napisał/a:
Wydaje mi się, że go gdzieś widziałem
To chyba on mnie r🤬ał...
masz dużo testosteronu i nie Ty go bzykałes?
LOADING... napisał/a:
Ja p🤬lę!!!
kogo?

podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie