to jest chłopak czy dziewczyna?
to była laska czy facet????
Zaraz... Hmm... No... To nie jest ona?
Ja myślę że to dziewczyna, do tego stopnia że nie boję się napisać że bym ją ruchał.
tak powinna reagować każda kobieta jak zobaczy mojego kutasa stojącego z rana
myślałem ze jej morda exploduje
Kurwa mać, ja pierdolę.
Wysyp pedałów na sadolu... TO na filmie to on a nie ona.
Co ten Velture to ja nie wiem..a taki miły i spokojny był,codziennie dzień dobry mówił,a tu tak się zachowuje ;/
Kurwa mać, ja pierdolę.
Wysyp pedałów na sadolu... TO na filmie to on a nie ona
Dobra, ogarnij się, rudy kryptopedale. W dzisiejszych czasach, nigdy nie wiadomo. Ja tam się nie znam, ale Ty? Najwidoczniej swój swego rozpoznaje.
Kurwa mać, ja pierdolę.
Wysyp pedałów na sadolu... TO na filmie to on a nie ona.
Jedynym pedałem to ty jesteś, co drugi post jaki wstawiasz ma w sobie słowo pedał
Jedynym pedałem to ty jesteś, co drugi post jaki wstawiasz ma w sobie słowo pedał
Pomyślmy chwilkę kto jest kim tutaj bo ja użyłem raz tego słowa w jednym poście a ty aż dwa. Idąc twoją logiką to jesteś 2x bardziej.
Ja myślę że to dziewczyna, do tego stopnia że nie boję się napisać że bym ją ruchał.
Nie zapominajmy, że chciałeś ruchać faceta
Dobra, ogarnij się, rudy kryptopedale. W dzisiejszych czasach, nigdy nie wiadomo. Ja tam się nie znam, ale Ty? Najwidoczniej swój swego rozpoznaje.
Jeśli nie potrafisz rozróżnić faceta i kobiety to...
Oooooo się nie popłacz czasem bo bo nazwałem odpad z fukushimy pedałem.... Ja pierdole od kiedy sadistic się stał taki so tolerant
No debil. Nawet czytac ze zrozumieniem nie umiesz. Pisze sie rodzicom, a nie ą barani lbie.
Kurwa współczuje rodzicą nie dość że idiota to jeszcze pedał... .....
No, to przejebane gdy ktoś Ci zaburza twój idealny obraz faceta i Ci pała opada. Nie znam uczucia, ale wierzę, że boli. :smuteg:
No chyba że mamy do czynienia z jebanym mega Sadolem który syci swe zmysły i specjalnie chujowy błąd wpierdala a potem dopierdala i pochujaśnie odpowiada ..i KURWA czeka i czeka .. i nie komentuje tylko się karmi jebany chujnią którą zasiał i syci w chuuuUUUUUUJJJ !;
Tłumaczę też sobie, że te wesołe chujowe marne i tympodobne filmiki, których coraz więcej tu bywa oraz spore ilości piw im przyznane, świadczą nie o spierdoleniu tych osób lecz o tym że niezłe jebane sadole są z nich.. Pozdro
Że też jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, żeby wlać sobie colę do dupy i napchać mentosów
Chociaż pewnie Angel zaraz wklei odpowiedni filmik
mówisz i masz
sadistic.pl/cola-mentos-vt73358.htm
sadistic.pl/mentos-i-cola-vt483960.htm