Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oozyxak0o napisał/a:
Jak można ulepszać gówno,jakim jest fiat 126p to tak jakby zrobić jeszcze większe gówno.
widać że kolega z gimbazy nie jeździłeś, nie drifciłeś, nie oceniaj!!!
malec to najlepsza bryka do rozbijania się po śniegu, szutrze, brudnych lokalnych drogach
silniczek z dobrym momentem, krótka skrzynia biegów, brak wspomagania i bezpośredni układ kierowniczy. moim zdaniem na nauce jazdy powinien być obowiązkowy przejazd maluchem na torze, slalomie i po płycie poślizgowej, bo to maszynka która uczy pokory względem nadsterowności
oozyxak0o napisał/a:
Jak można ulepszać gówno,jakim jest fiat 126p to tak jakby zrobić jeszcze większe gówno.
gówno to Ty masz w czerepie, karakanie
idź na ulice spuszczać się na BMW E36 i inne wiejskie bolidy
kurwa jak można tak oszpecic malucha
Jak się nie ma co się lubi ... to się kradnie co popadnie !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów