📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
to ten przyglup, ktory zrobil sciezke dzwiekowa do polskiej komedii romantycznej? aha, to nic sie nie zmienilo w tym kurwidolku. jebac tych celebrytow z alkopoligamii
Zgadzam się z im ale zasób słownictwa bardzo mizerny jak na kogoś kto zarabia słowem na życie i uważa się (jak mniemam) za artystę.
Za koszulkę Pablopavo na jego klacie leci Piwko
Rzygać mi sie chce jak czytam te komentarze. Ten Typ świetnie nawinął realia polskiego rozwoju. Ludzie nakurwiają smsy w jakichś durnych programach, wydają na to pieniądze gdzie mogliby zrobić to na inne bardziej zacne cele. Huja wiecie i huj sie znacie skoro twierdzicie ze Typ jest nikim. To, ze co drugie słowo to kurwa, to tylko i wyłącznie jego sprawa - tu chodzi o przekaz, problem w tym ze co on ma przekazać ludziom jak brakuje wam mózgu zeby cokolwiek tam uświadomić. Nie wazne w jaki sposob, wazne ze wykonał w tym kierunku jakiś ruch, gdzie jak do tej pory nikt nie wypowiedział sie na ten temat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów