18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
i................g 2013-12-29, 11:38
To był zły dotyk. Nie widzicie jak Ronaldo ucieka?
Zgłoś
antek025 2013-12-29, 11:48 1
zwykłe gejostwo. Odzawsze było wiadomo, że ronaldo ma pannę dla przykrywki, a co robi w szatni to inna sprawa
Zgłoś
asior34 2013-12-29, 11:48 4
Hejterów jak nasrał, a wszyscy Ronaldo zazdrościcie:

Sławy
Kasy
Laski (szarpałbym tę Irinę jak cholera)
Sukcesu życiowego

Więc stulcie japy A to, że go macnął... cóż, dla jaj ;d
Zgłoś
cocaine.animals 2013-12-29, 12:01 2
Autorze tematu - oni mają takie laski pod których zdjęcia możesz jedynie kuca trzepać.
Zgłoś
Option 2013-12-29, 12:03 6
asior34 napisał/a:

Hejterów jak nasrał, a wszyscy Ronaldo zazdrościcie:

Sławy
Kasy
Laski (szarpałbym tę Irinę jak cholera)
Sukcesu życiowego

Więc stulcie japy A to, że go macnął... cóż, dla jaj ;d

Masz tu swoją pedalską idolkę.

Cytat:

A to, że go macnął... cóż, dla jaj ;d

Co do jaj to na pewno miał inne plany
Zgłoś
Usztafik 2013-12-29, 12:29 8
W siatkówce nagminnie się po dupkach klepią po zdobytym punkcie? Mogę jeszcze dodać, że mój ojciec jest pediatrą i jest załamany stanem zdrowia obecnych dzieci (czyli gimnazjalistów bo to dalej są dzieci) Zero ruchu, złe odżywiania i w wieku lat 20 chodzące patałachy z krzywymi kręgosłupami nie potrafiące nie tylko kopnąć piłkę, ale nawet pobiec poprawnie paru metrów. A daję rękę uciąć, że co drugi hejter to chodząca bezkształtna kluska.
Zgłoś
kamil_9414 2013-12-29, 13:17
Dlatego niektórzy( w tym ja) preferują tylko specjalną odmianę piłki nożnej, tzw Premier League, polecam.
Zgłoś
ndksjfdsui 2013-12-29, 13:24 1
Wuk napisał/a:

Piłka nożna to sport dla pedałów.
Dodatkowo polska piłka nigdy nie będzie dobra. To są największe zmarnowane pieniądze w historii naszego kraju.
Piłkarze to geje umierający od potknięcia się o kłos trawy.

A ty jesteś skończonym popierdoleńcem, pewnie wybierali cię do składu jako ostatniego i kazali uciekać od piłki, a teraz wyżywasz się w internecie na tę niedobrą piłkę nożną, źródło twojego smutnego dzieciństwa.
Zgłoś
T-Will 2013-12-29, 13:37 1
Wuk napisał/a:

Piłka nożna to sport dla pedałów.
Dodatkowo polska piłka nigdy nie będzie dobra. To są największe zmarnowane pieniądze w historii naszego kraju.
Piłkarze to geje umierający od potknięcia się o kłos trawy.

Grałeś kiedyś cioto w pilkę? Czy jesteś z tych, których nikt na wfie nie wybierał nawet do drużyny, bo nie potrafiłeś nawet poprawnie biegać? Wspomnienia z dzieciństwa wracają?

Bo tak wygląda większość tych, którzy jada po piłce nożnej. Sami byli ciotami bez talentu to teraz próbują się dowartościować takimi bzdurnymi tekstami.
Zgłoś
abcdefgz 2013-12-29, 13:37 5
O co chodzi z hejtem piłki nożnej na tym portalu to nigdy nie zrozumiem. Zajebisty sport, a banda zagrzybiałych popierdoleńców nazywa to pedalstwem bo w szkole nie byli w stanie prosto kopnąć piłki
Zgłoś
S................l 2013-12-29, 13:42
Ekspertem nie jestem, ale mi się wydaje, że numer 17 specjalnie to zrobił, żeby C.Ronaldo chujowo na zdjęciu wyszedł.
Zgłoś
R................y 2013-12-29, 14:20
Robią se jaja żeby internetowi napinacze mieli o czym pisać a wy podchwytujecie
Zgłoś
k................1 2013-12-29, 14:21
Tak właśnie zachowuje się ta pedalska hołota ze stolicy. Ból dupska nieunikniony, dlatego oto maść:

Kibice realu i tak użyją tego samego argumentu, że chcielibyśmy być chociaż w połowie tacy jak Ronaldo.
Zgłoś
Natej 2013-12-29, 15:25
To jest męski sport, ale nie w Hiszpanii. Znaczy, w Hiszpanii to w ogóle nie jest sport.
Zgłoś
extremes 2013-12-29, 15:47
Według mnie to Arbolea specjalnie to zrobił, aby Ronaldo na zdjęciu chujowo wyszedł ;d
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów