📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To był zły dotyk. Nie widzicie jak Ronaldo ucieka?
zwykłe gejostwo. Odzawsze było wiadomo, że ronaldo ma pannę dla przykrywki, a co robi w szatni to inna sprawa
Hejterów jak nasrał, a wszyscy Ronaldo zazdrościcie:
Sławy
Kasy
Laski (szarpałbym tę Irinę jak cholera)
Sukcesu życiowego
Więc stulcie japy A to, że go macnął... cóż, dla jaj ;d
Sławy
Kasy
Sukcesu życiowego
Autorze tematu - oni mają takie laski pod których zdjęcia możesz jedynie kuca trzepać.
asior34 napisał/a:
Hejterów jak nasrał, a wszyscy Ronaldo zazdrościcie:
Sławy
Kasy
Sukcesu życiowego
Masz tu swoją pedalską idolkę.
Cytat:
A to, że go macnął... cóż, dla jaj ;d
Co do jaj to na pewno miał inne plany
W siatkówce nagminnie się po dupkach klepią po zdobytym punkcie? Mogę jeszcze dodać, że mój ojciec jest pediatrą i jest załamany stanem zdrowia obecnych dzieci (czyli gimnazjalistów bo to dalej są dzieci) Zero ruchu, złe odżywiania i w wieku lat 20 chodzące patałachy z krzywymi kręgosłupami nie potrafiące nie tylko kopnąć piłkę, ale nawet pobiec poprawnie paru metrów. A daję rękę uciąć, że co drugi hejter to chodząca bezkształtna kluska.
Dlatego niektórzy( w tym ja) preferują tylko specjalną odmianę piłki nożnej, tzw Premier League, polecam.
Wuk napisał/a:
Piłka nożna to sport dla pedałów.
Dodatkowo polska piłka nigdy nie będzie dobra. To są największe zmarnowane pieniądze w historii naszego kraju.
Piłkarze to geje umierający od potknięcia się o kłos trawy.
A ty jesteś skończonym popierdoleńcem, pewnie wybierali cię do składu jako ostatniego i kazali uciekać od piłki, a teraz wyżywasz się w internecie na tę niedobrą piłkę nożną, źródło twojego smutnego dzieciństwa.
Wuk napisał/a:
Piłka nożna to sport dla pedałów.
Dodatkowo polska piłka nigdy nie będzie dobra. To są największe zmarnowane pieniądze w historii naszego kraju.
Piłkarze to geje umierający od potknięcia się o kłos trawy.
Grałeś kiedyś cioto w pilkę? Czy jesteś z tych, których nikt na wfie nie wybierał nawet do drużyny, bo nie potrafiłeś nawet poprawnie biegać? Wspomnienia z dzieciństwa wracają?
Bo tak wygląda większość tych, którzy jada po piłce nożnej. Sami byli ciotami bez talentu to teraz próbują się dowartościować takimi bzdurnymi tekstami.
O co chodzi z hejtem piłki nożnej na tym portalu to nigdy nie zrozumiem. Zajebisty sport, a banda zagrzybiałych popierdoleńców nazywa to pedalstwem bo w szkole nie byli w stanie prosto kopnąć piłki
Ekspertem nie jestem, ale mi się wydaje, że numer 17 specjalnie to zrobił, żeby C.Ronaldo chujowo na zdjęciu wyszedł.
Robią se jaja żeby internetowi napinacze mieli o czym pisać a wy podchwytujecie
Tak właśnie zachowuje się ta pedalska hołota ze stolicy. Ból dupska nieunikniony, dlatego oto maść:
Kibice realu i tak użyją tego samego argumentu, że chcielibyśmy być chociaż w połowie tacy jak Ronaldo.
Kibice realu i tak użyją tego samego argumentu, że chcielibyśmy być chociaż w połowie tacy jak Ronaldo.
To jest męski sport, ale nie w Hiszpanii. Znaczy, w Hiszpanii to w ogóle nie jest sport.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów