📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znakomity przykład ogłupiającego działania przemysłu muzycznego. Przyjemną, banalną pioseneczkę sprzedaje się jako muzyczne arcydzieło. A prawda jest taka, że żaden szanujący kompzytor muzyki tzw. klasycznej nie podpisałby się pod czymś tak banalnym.
Trzynastoletnie dziewczyki dają sobie wmówić, że Rhiana to wielka sztuka, czterdziestoletni chłopcy, że Iron Maiden to Beethoven XX wieku.
Trzynastoletnie dziewczyki dają sobie wmówić, że Rhiana to wielka sztuka, czterdziestoletni chłopcy, że Iron Maiden to Beethoven XX wieku.
Świetne, bardzo mi się podoba, szacuneczek...chociaż gitary i wokalu brakuje do pierdolnięcia.
anonymousm napisał/a:
Znakomity przykład ogłupiającego działania przemysłu muzycznego. Przyjemną, banalną pioseneczkę sprzedaje się jako muzyczne arcydzieło. A prawda jest taka, że żaden szanujący kompzytor muzyki tzw. klasycznej nie podpisałby się pod czymś tak banalnym.
@anonymousm
Odetnij sobie kabel od internetu i dalej słuchaj Szkri-kleksa
Iron Maiden, żywa legenda. A Wy napinacze, przeczytajcie sobie chociaż tekst tej piosenki.
Piwo leci! Gdyby się dało, to nawet cała krata (:
Odetnij sobie kabel od internetu i dalej słuchaj Szkri-kleksa
Iron Maiden, żywa legenda. A Wy napinacze, przeczytajcie sobie chociaż tekst tej piosenki.
Piwo leci! Gdyby się dało, to nawet cała krata (:
spokojnie można to zagrać ze sluchu, nic skomplikowanego dla kogos kto troche ogarnia pianino
poogladajcie sobie filmiki babki o nicku vkgoeswild na yt, ona to dopiero wymiata, gra o kilka klas wyżej niz ten chlopczyk
np. Gn'R
lub, fear of the dark ironów...
a to kawałek wszechczasów, chyba każdy zna, nawet dumbstepowcy
poogladajcie sobie filmiki babki o nicku vkgoeswild na yt, ona to dopiero wymiata, gra o kilka klas wyżej niz ten chlopczyk
np. Gn'R
lub, fear of the dark ironów...
a to kawałek wszechczasów, chyba każdy zna, nawet dumbstepowcy
Hardstyle/handsup Ver Piano, wszystko na ten temat ;>
@winthek Naprawdę myślisz, że dużo ludzi zna Bohemian Rhapsody ?
Znam typa, który na pytanie "Jakiego rodzaju muzyki słuchasz ?" Odpowiedział "Metallic'i" (nie wiem czy dobrze odmieniłem).
Znam typa, który na pytanie "Jakiego rodzaju muzyki słuchasz ?" Odpowiedział "Metallic'i" (nie wiem czy dobrze odmieniłem).
Nie lubię Iron Maiden. Zostaje przy prawdziwych gigantach którzy zmienili postrzeganie rocka.
Obejrzyjcie jego inne filmy... Brak słów. Muzyke elektroniczną w instrumentalnej aranżacji... Dla mnie geniusz.
Kolejny raz powtarzam nie trudność, a jakość sie liczy chuj z 5 rąk, żeby zagrać jak melodycznie do dupy...
Kolejny raz powtarzam nie trudność, a jakość sie liczy chuj z 5 rąk, żeby zagrać jak melodycznie do dupy...
Słuchałem Iron Maiden, kiedy miałem 14 lat. Teraz mam 34 lata i widzę, że Iron Maiden cały ten czas spędziło nagrywając w kółko jedną i tą samą piosenkę. Już w 1990 roku, kiedy się nimi jarałem, odcinali kupony od trzech fajnych płyt, które nagrali w latach 80. Stare, ponaciągane kurewki bez gustu i honoru.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów